Miliardár Murdoch sa znovu zasnúbil. Kde našiel vyvolenú? Neuveríte, zoznámila ich jeho tretia žena

Mediálny magnát Rupert Murdoch sa šiestykrát zasnúbil. Svoju priateľku, 67-ročnú bývalú molekulárnu biologičku Jelenu Žukovovú, si bude brať tento rok v júni na svojej vinici v Kalifornii. Denníku The New York Times to potvrdil Murdochov tím.

08.03.2024 12:45
797607268 Foto:
Miliardár a magnát Rupert Murdoch a biologička Elena Zhukova na archívnom zábere.
debata

Deväťdesiatdvaročný Američan austrálskeho pôvodu chodí s Žukovovou, ktorú stretol na rodinnom stretnutí organizovanom jeho exmanželkou Wendi Dengovou, od vlaňajšieho augusta.

Žukovová je pôvodom z Ruska, ale vyše 30 rokov žije v Spojených štátoch. Dcéra Žukovovej Dasha bola až do roku 2018 manželkou ruského oligarchu a bývalého majiteľa futbalového klubu CHELSEA Romana Abramoviča.

Miliardár Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez. Čítajte viac Z miliardára Bezosa a jeho snúbenice sa smeje internet: Dôvodom sú tieto zábery... koľko stojí zlé miliardárske PR, pýtajú sa ľudia

Mediálny magnát bol ženatý štyrikrát, okrem iného aj s herečkou a modelkou Jerry Hallovou. S Dengovou bol Murdoch ženatý 14 rokov, majú spolu dve dcéry a rozviedli sa v roku 2013.

Médiá si tiež všímajú, že Murdoch bol ženatý štyrikrát, no zásnuby so Žukovovou sú už jeho šieste. Vlani na jar iba dva týždne po zásnubách ukončil vzťah s bývalou policajnou kaplánkou Ann Lesley Smithovou.

Wendi Deng Murdoch (vľavo), tretia manželka... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Wendi Murdoch (vľavo) a jej dcéra Grace Murdoch. Wendi Deng Murdoch (vľavo), tretia manželka miliardára Ruperta Murdocha, a jej dcéra Grace Murdoch.

Vlani na jeseň Murdoch odstúpil z čela správnych rád svojich spoločností Fox Corp a News Corp. Ukončil tak zhruba sedemdesiatročnú kariéru, počas ktorej vybudoval mediálne impérium siahajúce od Austrálie po Spojené štáty.

Patrí do neho okrem iného americká televízna sieť Fox, britský bulvárny denník The Sun či americký finančný list The Wall Street Journal (WSJ).

debata chyba
Viac na túto tému: #Rupert Murdoch #zásnuby #manželka #biologička

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...