50 miliónov pre Evu Longoriu od boháča Jeffa Bezosa. Najkrajší darček k narodeninám, ďakuje slávna zúfalka

Vďaka zakladateľovi Amazonu Jeffovi Bezosovi (60) bude môcť slávna herečka Eva Longoria (49) v budúcnosti pod hlavičkou svojej nadácie podporiť ešte viac ľudí.

17.03.2024 00:00
96th Academy Awards - Arrivals Foto: ,
Herečka, režisérka a producentka Eva Longoria v kreácii Tamara Ralph.
debata

Ako uvádza The Hollywood Reporter, herečke sa dostalo značnej podpory od podnikateľa a jeho snúbenice Lauren Sanchezovej (54), keď získala „Bezos Courage & Civility Award“ – cena je poctou pre tých, ktorí „hľadajú riešenie s odvahou a láskavosťou“.

Eva Longoria, ktorá 15. marca oslávila 49 rokov, za cenu a podporu poďakovala na Instagrame. „Ako možno viete, pred 12 rokmi som založila nadáciu Evy Longoria, pretože som chcela dať latino komunite príležitosti, ktoré si zaslúži a odomknúť tok pozitívneho vplyvu, ktorý môžeme mať na krajinu. Ďakujem Jeffovi a Lauren za ich nekonečnú štedrosť a obrovské srdcia. Najkrajší darček k narodeninám.“

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Nadácia herečky sa venuje rozvoju ľudí v Latinskej Amerike prostredníctvom vzdelávania. "Tým, že ľuďom poskytneme zdroje na možnosť úspechu v škole a v podnikaní, môžeme posilniť latinskoamerickú komunitu,“ uvádza sa na stránke nadácie.

Dolly Parton Čítajte viac Čo? Hovorili ste 100 miliónov? Dolly Parton ich dostala od Jeffa Bezosa, má ich použiť na...

Okrem Longorie dostane tento rok dar vo výške 50 miliónov dolárov aj admirál Bill McRaven (68). Založil iniciatívu „Preservation of the Force & Family“ pre rodiny vojakov, s cieľom zabezpečiť ich duševnú, duchovnú a fyzickú pohodu. Jeho manželka Georgeann sa takisto venuje podpore rodín vojakov a veteránov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eva Longoria #Jeff Bezos

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...