Nevydržali ani polroka, ich manželstvo sa skončilo pre... hviezda Bieleho lotosu má odpoveď, pikantné detaily však nečakajte

Existuje niekoľko slávnych manželstiev, ktoré mali veľmi krátke trvanie. Pred časom sa do zoznamu pridal aj americký herec Lukas Gage, ktorý účinkuje v novinke Road House.

22.03.2024 00:00
Lukas Gage na premiére projektu Road House. Foto: ,
Herec Lukas Gage na premiére projektu Road House.
debata (1)

Dvadsaťosemročný herec sa nedávno objavil v talk-šou moderátora Andyho Cohena, kde prišiel na pretras aj jeho ostatný vzťah a manželstvo. Gage minulý rok prekvapil, keď si po pár mesiacoch randenia vzal celebritného kaderníka Chrisa Appletona, ktorý sa stará napríklad o vlasy Kim Kardashianovej.

2024 SXSW - "The Idea of You" Čítajte viac Romantika naruby? Takto lásku často vo filmoch nevidíte. Anne Hathaway kvitne a žiari na premiére s mladším kolegom

„Bolo to manické. Mal som manickú epizódu trvajúcu šesť mesiacov,“ opísal Lukas Gage spätne svoj pohľad na manželstvo, ktoré sa začalo v apríli minulého roka obradom v Las Vegas a skončilo žiadosťou o rozvod v novembri.

Herec Jake Gyllenhaal a jeho snúbenica Jeanne...
Herečka Hannah Love Lanier na premiére filmu...
+6Zľava: Stephen Gyllenhaal, a Naomi Gyllenhaal,...

"Čo sa mi stalo? Doslova neviem, čo mi prebehlo hlavou,“ vyhlásil na návšteve v televíznom rozhovore a doplnil, že človek sa učí celý život. Dnes už si Gage strieľa aj z momentov, ako napríklad svadobný obrad, na ktorom sa dvojica objavila v masívnych kožuchoch a kde im spoločnosť robila aj Kim Kardashian.

Herec Lukas Gage (vľavo) a celebritný kaderník... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Fashion Trust U.S. Awards Herec Lukas Gage (vľavo) a celebritný kaderník Chris Appleton spoločne debutovali na červenom koberci ako pár.

Gage sa nevyhol ani otázke, či dôvodom rozpadu manželstva bola nevera, no to rezolútne poprel. Odmietol však uviesť dôvod. „Andy, podpísal som zmluvu o mlčanlivosti,“ vysvetlil len na svoju obranu. Herec, ktorého mohli diváci vidieť aj v prvej sérii projektu Biely lotos, tiež priznal, že je impulzívny a možno ho čaká ďalších šesť manželstiev.

Jodie Foster a jej manželka Alexandra Hedison Čítajte viac Oslávia 10 rokov manželstva - toto je žena, ktorá si získala slávnu Jodie Foster. Jej umenie obdivuje svet, randila aj s inou slávnou dámou

Momentálne je však stále single a online zoznamka, na ktorú sa prihlásil, mu vraj šťastie nepriniesla. „Randím sám so sebou,“ komentoval.

Priať manželovi lásku k inej žene bolo ťažké, priznáva fotografka Dita Pepe
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #Lukas Gage

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...