Ricky Martin priznal: Otec nechcel, aby som klamal. Musíš svetu povedať, že si gay

Slávny spevák v roku 2010 oznámil, že je gay. Ukončil tak roky trvajúce špekulácie o jeho sexuálnej orientácii. Výrazne mu pri tomto kroku pomohol jeho otec.

26.03.2024 00:00
Ricky Martin Foto:
Ricky Martin na aktuálnej snímke.
debata

Ricky Martin (52) si zaspomínal na obdobie, kedy sa rozhodoval pre zásadný krok – oznámiť svetu, že je homosexuál. Portorická popová hviezda v roku 2010 oznámila, že je je homosexuál. Martin tak ukončil roky trvajúce špekulácie o jeho sexuálnej orientácii. Orientáciu podľa vlastných slov ukrýval, pretože mu mediálny poradcovia tvrdili, že pravda by mohla uškodiť jeho kariére. Aktuálne v rozhovore pre rádio SiriusXM opísal, že to bol práve jeho otec, ktorý ho povzbudzoval v tom, aby svetu povedal pravdu.

LA Premiere of "Palm Royale" Čítajte viac Ricky Martin po boku najvtipnejšej Američanky? Počkať, vlastne hneď dvoch... ale magnetom tejto premiéry bola dcéra slávnej supermodelky

Spevák spomenul slová jeho otca, Enriquea Moralesa, bývalého psychológa. „Čo chceš, učiť svoje deti klamať? Musíš byť otvorený. Musíš s tým ísť von. Chcem ti pomôcť. Ako to môžeme urobiť?,“ opísal Martin otcove vety. Nabádal ho, aby bol úprimný v mene svojich detí.

Na druhej strane priznal, že jeho PR tím mu hovoril: „Tvoji priatelia to vedia, tvoja rodina to vie. Prečo potrebuješ stáť pred kamerou a hovoriť o tom? Zničí ti to kariéru,“ opísal v rozhovore Martin. Ako ešte dodal, svojej mame o homosexuálnej orientácii povedal, keď mal 18 rokov. Ako dodal, potrebovala čas, kým túto informáciu vstrebala.

Herečka Kristen Wiig stvárnila hlavnú rolu v...
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
+9Americká herečka Allison Janney na uvedení...

Ricky Martin žil 7 rokov po boku manžela, výtvarníka Jwana Yosefa. V roku 2023 však dvojica ohlásila rozchod. "Urobili sme ťažké rozhodnutie rozviesť sa. Ako dvaja ľudia, ktorí sa majú radi a ktorým jednému na druhom záleží, vás prosíme o rešpektovanie nášho súkromia, zatiaľ čo sa budeme snažiť nájsť smer v tejto novej fáze našich životov,“ znelo vo vyhlásení.

Joe Manganiello a Sofia Vergara Čítajte viac Ich rozchod je poriadny šok, hviezdny pár sa rozvádza po 7 rokoch. Tento signál však naznačil veľa...

Ricky Martin a Jwan Yosef vychovávali štyri deti. Ricky Martin sa stal v roku 2008 otcom dvojčiat Valentina a Mattea, ktoré mu vynosila náhradná matka. S manželom Jwanom Yosefom prijali v roku 2018 do rodiny dcéru Luciu a v roku 2019 syna Renna.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ricky Martin

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...