Ricky Martin po boku najvtipnejšej Američanky? Počkať, vlastne hneď dvoch... ale magnetom tejto premiéry bola dcéra slávnej supermodelky

Svoju kariéru ako herec začínal a hoci sa z neho stala svetoznáma popstar, pred kameru sa opakovane rád vracia. Najnovšie aj v celkom špeciálnom a očakávanom projekte pod názvom Palm Royale.

18.03.2024 12:00
LA Premiere of "Palm Royale" Foto: ,
Spevák a herec Ricky Martin si tiež zahral v novom seriáli Palm Royale.
debata

Nový seriál z produkcie Apple TV+ prináša skutočný príbeh dámy menom Maxine Simmons, ktorá sa snaží preniknúť do vyššej spoločnosti a medzi smotánku amerického Palm Beach. Príbeh, ktorý sa odohráva v roku 1969, zároveň kladie otázku, koľko zo seba sme ochotní obetovať, aby sme získali to, čo má niekto iný, píše sa v tlačových materiáloch.

Pictured: Takehiro Hira as Ishido Kazunari.  CR: Kurt Iswarienko/FX Čítajte viac 9 miliónov zhliadnutí za pár dní, zo Šóguna je nový televízny megahit: Zhovárali sme sa exkluzívne s jednou z jeho hviezd

Hoci to znie dramaticky, na televíznej obrazovke sa stretlo niekoľko hviezd americkej zábavy a humoru a o komické scény nebude núdza ani v seriáli. Herečka Kristen Wiig stvárnila titulnú rolu Maxine, pričom do projektu nastupovala so slušným renomé. Ako niekdajšia hviezda Saturday Night Live je vnímaná ako jedna z najvtipnejších amerických herečiek. V Palm Royale jej potom sekundovala aj komička, herečka a moderátorka Carol Burnett, prvá žena s vlastnou talk-šou na amerických obrazovkách.

Herečka Kristen Wiig stvárnila hlavnú rolu v...
Modelka Cindy Crawford a jej manžel Rande...
+9Americká herečka Allison Janney na uvedení...

„Ťažko sa to vyjadruje slovami. Neviem, kde začať. Povedať, že je srdcom show, je slabé slovo. Všetci, štáb sa do nej jednoducho zamiloval. Je neuveriteľná. Úžasná herečka, človek,“ uviedla Wiig v rozhovore pre Extra TV na margo svojej 90-ročnej kolegyne. Ricky Martin pridáva, že zábavu, ktorú legenda televíznej obrazovky prináša, sa nedeje iba pred kamerou, ale aj za ňou a v zákulisí.

Herečka Kristen Wiig (vpravo) stvárnila hlavnú... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "Palm Royale" Herečka Kristen Wiig (vpravo) stvárnila hlavnú rolu v projekte Palm Royale, novom seriáli Apple TV+. Na zábere s Carol Burnett.

Práve zákulisie poodhalil v uvedenom interview aj samotný portorikánsky rodák Martin. Prezradil, ako vlastne získal rolu v seriáli on sám. „Bol som na oscarovej párty a tancoval som vedľa jedinečného Aba Sylviu (režisér, scenárista a producent projektu) a neviem, čo sa stalo. O tri dni neskôr volal môjmu agentovi a o ďalšie tri dni som mal scenár doma,“ ozrejmil pre Extra TV charizmatický päťdesiatnik.

Herečka Klára Issová navštívila redakciu Pravdy. Čítajte viac Klára Issová: Byť nežná a éterická mi už liezlo hore krkom

V novom seriáli si zahrali aj hviezdy ako Leslie Bibb, Josh Lucas, Laura Dern či dokonca topmodelka Kaia Gerber, ktorú na slávnostnú premiéru minulý týždeň prišla podporiť celá rodina. Kto všetko sa objavil na červenom koberci, si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Kristen Wiig #Ricky Martin #Carol Burnett #Palm Royale

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...