Keby mi povedali, že si musím vybrať, voľba by bola jasná. Namiesto kariéry by Dakota Fanning volila...

Patrí medzi najtalentovanejšie herečky svojej generácie, ale nad kariérou vyhrávajú u Dakoty Fanningovej iné priority.

03.04.2024 00:00
"Appropriate" Broadway Opening Night Foto: ,
Herečka Dakota Fanning na zábere z decembra 2023.
debata

Nedávno sa vyjadrila v rozhovore pre časopis PORTER, že by pred kariérou dala prednosť možnosti založenia rodiny. „Byť herečkou je obrovskou súčasťou mojej identity. Neviem, kto by som bola bez toho,“ povedala Fanning pre magazín. „Ale mám aj túžbu nastaviť si môj život a kariéru tak, aby som vždy mala voľbu,“ pokračovala dáma, ktorá vo februári oslávila okrúhla tridsiate narodeniny.

Taylor Swift a jej partner - hráč NFL Travis Kelce Čítajte viac Moja žena, naznačil gestom Kelce na bahamskej pláži. Romantiku so Swiftovou zachytili objektívy, s ňou aj sexi krivky speváčky

„Mať deti je pre mňa pravdepodobne dôležitejšie ako čokoľvek iné, dokonca aj ako byť herečkou. Ak by mi niekto povedal, že si musím vybrať, vybrala by som si mať deti. Som jedným z tých ľudí, ktorí vždy cítili rodičovskú túžbu,“ vyjadrila sa blondínka.

Pozrite si tiež – Elle Fanning, sestra Dakoty Fanningovej na červenom koberci
Herečka Elle Fanning prichádza v róbe Sharon...
Herečka Elle Fanning v kreácii Oscar de la Renta.
+7Herečka Elle Fanning vyzerala očarujúco v...

O jej plánoch v súkromí na rozširovanie rodiny sa však zatiaľ nevie nieč bližšie. Čo je isté, že na obrazovky streamovacej platformy Netflix prichádza nový projekt. Seriál Ripley, v ktorom si Dakota zahrala hlavnú ženskú rolu.

Zľava: Dakota Fanning, Johnny Flynn a Andrew... Foto: SITA/AP
Dakota Fanning, Johnny Flynn a Andrew Scott Zľava: Dakota Fanning, Johnny Flynn a Andrew Scott na zábere zo seriálu Ripley.

Ripley vychádza z knihy Talentovaný pán Ripley, podľa ktorej už v Hollywoode vznikol film s Mattom Damonom či Gwyneth Paltrowovou. Teraz sa na obrazovkách objaví okrem Fanningovej britský herec Andrew Scott v hlavnej úlohe.

Herečka Dakota Fanning odštartovala svoju kariéru už ako malé dieťa, objavila sa v reklamách aj televíznych programoch. Jej prelomovou rolou bola postava Lucy Dawsonovej v dráme Volám sa Sam, za ktorú získala ocenenie Screen Actors Guild ako sedemročná. Od tej doby sa jej kariéra stále vyvíjala, účinkovala v rôznych žánroch, od fantasy až po dramatické filmy. Zahrala si napríklad vo filme Vojna svetov, snímke Coraline či seriáli The Alienist.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kariéra #materstvo #Dakota Fanning

+ Počúvajte svoje telo, momentálne sa vám snaží niečo naznačiť.
Nie všetko vám vždy vyjde na prvý pokus, musíte si...

+ Dnes na vyprážané jedlo zabudnite, neprospeje vám to.
Dôkladné plánovanie práce zabezpečí stabilný príjem....