Rozviesť som sa chcela snáď 15 rokov... a konečne to spravila: Hviezda Beverly Hills nechala manželovi správu: Je koniec!

Prežíva skutočne náročné obdobie, ale na vyhlásení hudobných cien nechýbala. Herečka a producentka Tori Spelling sa na galavečere iHeartRadio Music Awards objavila iba pár dní po tom, čo podala žiadosť o rozvod.

03.04.2024 00:00
2024 iHeartRadio Music Awards - Arrivals Foto: ,
Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka Tori Spelling.
debata

Päťdesiatnička tak urobila 29. marca a priznala to aj vo svojom podcaste pod názvom misSPELLING. V epizóde, ktorú odvysielali minulý týždeň, sa priznala k pocitom osamelosti, ale aj bolesti, ktoru v láske trpí už dlhší čas. „Nikdy som sa necítila viac osamelá,“ povedala Tori Spelling. „Necítim sa hodná lásky. A to je niečo, čo je v tebe, nie je to niečo, čo som chcela alebo vytvorila. Začína sa to, keď ste mladý a zmeniť to nie je ľahké. Ba neviem, či vôbec to je možné,“ uviedla mama piatich detí.

Herec Richard Chamberlain Čítajte viac Ich zakázaná láska dojala milióny divákov. Ona v skutočnosti ľúbila kolegu a kňaz Ralph priznal, že má rád mužov. Miláčik žien Chamberlain oslavuje 90

Ich otcom je Spellingovej ešte stále manžel Dean McDermott, ktorému vraj správu o žiadosti o rozvod zanechala ako hlasovú správu. Uviedla však tiež, že rozviesť sa chcela „hádam tak 15 rokov“. Neurobila tak, aby pred bolesťou chránila deti, ale aj samotného manžela.

Speváčka Katy Perry na vyhlásení cien...
Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka...
+21Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka...

„Stále sme si vraveli: Pozri, veď sme vydržali 18 rokov. Nemalo to trvať 18 rokov. A keby sme boli k sebe naozaj úprimní, povedal by to isté. Skončili by sme to oveľa skôr,“ konštatovala bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 902 10.

Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
2024 iHeartRadio Music Awards - Arrivals Medzi hosťami hudobného večera bola aj herečka Tori Spelling.

V minulosti pritom verejne vyhlásila napríklad aj to, že „rodina je mojím najväčším pokladom. Aj keď sme mali svoje výzvy, vždy sme sa držali pokope a podporovali sa navzájom.“

Zdá sa však, že toto mentálne nastavenie, je už pre Spellingovú definitívne ukončené a nebude sa snažiť manželstvo udržiavať nasilu. Nový partner vo výhľade vraj nie je. Herečka, ktorú na sociálnej sieti sleduje viac ako 1,8 milóna užívateľov, sa plánuje sústrediť na svoje deti a tiež viac ponoriť do projektov, akým je napríklad jej podcast či písanie kníh.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tori Spelling (@torispelling)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Tori Spelling #Dean McDermott

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...