Za každým mužom hľadaj... Krásna Ukrajinka, lokálna hviezdička aj pianistka, ktorej tlieskal svet - toto sú partnerky 5 najbohatších ľudí sveta

Nedávne zverejnenie rebríčka najbohatších mužov sveta prinieslo niekoľko drobných zmien, hoci zostava v prvej päťke sa takmer nemení.

05.04.2024 00:00
debata (6)
zväčšiť Najbohatší muž planéty Bernard Arnault a jeho... Foto: SITA/AP, Susan Walsh
Bernard Arnault a jeho manželka Helene Mercier-Arnault Najbohatší muž planéty Bernard Arnault a jeho manželka Helene Mercier-Arnault na štátnej večeri v Washingtone v roku 2022.

Zvykne sa hovoriť, že za každým mužom hľadaj ženu. A platiť by to určite mohlo aj v prípade pánov s miliardami na účtoch a mocou, o akej sa bežnému smrteľníkovi ani nesníva. Ani jeden z pätice najbohatších mužov sveta nie je podľa aktuálnych informácií médií slobodný.

Najbohatší muž planéty Bernard Arnault a jeho...
Najbohatší muž planéty Bernard Arnault a jeho...
+12Najbohatší muž planéty Bernard Arnault a jeho...

Po ich boku stoja ženy, z ktorých sú niektoré verejnosti dobre známe, ale tiež dámy, ktoré sa radšej držia v ústraní a užívajú si superluxusný život bez potreby okázalého predvádzania sa. Poznáte partnerky TOP 5 najbohatších ľudí planéty? Tu sú.

1. Helene Merciér (manželka Bernarda Arnaulta)

Jej manžel je podľa rebríčka magazínu Forbes najbohatším človekom na planéte. S majetkom 233 miliárd dolárov to pre francúzskeho rodáka a šéfa luxusného impéria LVMH nemôže byť taký problém. Helené má pritom od sveta podnikania poriadne ďaleko. Narodila sa v Kanade a od útleho veku prejavovala výnimočný hudobný talent. Ako pianistka sa neskôr prezentovala na pódiách po celom svete a na konte má aj niekoľko albumov vážnej hudby. Talentom si vyslúžila mnohé pochvalné hodnotenia.

Mark Zuckerberg / Elon Musk / Čítajte viac Najbohatší človek sveta nie je Američan. Možno vás prekvapí, v čom podniká. Prvenstvo sa mení aj medzi Slovákmi

Za Arnaulta sa vydala už v roku 1991, no je jeho druhou manželkou a zároveň matkou troch z jeho piatich detí – synov Alexandra, Frederica a Jeana. Prvé dve deti, syna Antoina a dcéru Delphine má Arnault s prvou ženou Anne Dewavrin.

2. Natasha Bassett (priateľka Elona Muska)

Druhý najbohatší muž v rebríčku má súkromný život pestrejší ako hollywoodska hviezda. Svedčia o tom vzťahy s hviezdami ako speváčka Grimes, herečka Amber Heard či jej kolegyňa Tallulah Riley. S poslednou menovanou, britskou herečkou, bol dokonca dvakrát ženatý. Musk má dokopy až desať detí a v jeho prípade slovo partnerka nadobúda zvláštny rozmer. Aktuálne tento titul vraj „nosí“ austrálska herečka Natasha Bassett, s ktorou ich videli viackrát spolu na verejnosti. Hrdinka z filmu Elvis sa však s miliardárom stretáva nezáväzne, tvrdia zdroje. Ich vzťah teda nemá tradičné kontúry partnerského zväzku.

3. Lauren Sanchez (snúbenica Jeffa Bezosa)

Mediálne pravdepodobne najexponovanejšou dámou v zozname je Lauren Sánchez – americká moderátorka, reportérka či príležitostná herečka a pilotka. Hoci má pestrý zoznam aktivít, kedysi patrila skôr k lokálnym americkým celebritám – keď sa v roku 2019 objavili správy o jej vzťahu s Bezosom, zo dňa na deň sa stala svetovo vyhľadávanou a sledovanou osobnosťou.

zväčšiť Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
96th Academy Awards - Vanity Fair Oscar Party Miliardár Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez na podujatí Vanity Fair Oscar Party 2024.

Sanchez mala byť jedným z dôvodov ukončenia Bezosovho manželstva s Mackenzie Scottovou. Miliardár, ktorý je v rebríčku Forbes za rok 2024 tretí s majetkom 194 miliárd dolárov, sa následne so Sanchezovou zasnúbil. Dvojica sa výrazne viac objavuje v spoločnosti ako to robil Bezos s bývalou partnerkou. Očakáva sa, že tento rok by mohla prebehnúť pompézna svadba dvojice.

4. Priscilla Chan (manželka Marka Zuckerberga)

Po boku štvrtého najbohatšieho muža sveta už od roku 2012 stojí oficiálne ako manželka Priscilla Chan, no jej vzťah s Zuckerbergom sa začal o mnoho rokov skôr. Dvojica sa spoznala počas štúdií na Harvarde a randiť spolu začala okolo roku 2003.

Miliardár Jeff Bezos a jeho partnerka Lauren Sanchez. Čítajte viac Z miliardára Bezosa a jeho snúbenice sa smeje internet: Dôvodom sú tieto zábery... koľko stojí zlé miliardárske PR, pýtajú sa ľudia

Absolventka lekárskej školy univerzity na Harvarde síce vyštudovala medicínu, ale v súčasnosti pôsobí najmä ako filantropka. Chan je absolventkou a venuje sa charitatívnym aktivitám. Rodáčka zo štátu Massachusettes porodila šéfovi Facebooku dve dcéry.

5. Nikita Kahn (údajná partnerka Larryho Ellisona)

Šéf a zakladateľ spoločnosti Oracle Larry Ellison sa s majetkom umiestnil vo výročnom rebríčku na piatom mieste. V minulosti ho spájali s niekoľkými ženami, médiá ako o poslednej partnerke (ktorá by stále mala byť jeho partnerkou) informujú o Nikite Kahn, ktorej pôvodné meno je Iryna Osypova. Herečka, podnikateľka, filantropka aj ochranárka zvierat – to všetko spájajú médiá s menom pôvabnej študentky ekonómie na univerzite v Kyjeve, ktorá však pred dokončením školy odišla do USA.

zväčšiť Modelka, herečka a aktivistka Nikita Kahn pred... Foto: Profimedia
Nikita Kahn Modelka, herečka a aktivistka Nikita Kahn pred módnou prehliadkou Stella McCartney v Paríži. Kahn by mala byť stále partnerkou miliardára Larryho Ellisona.

Rodáčka z Ukrajiny, v tom čase ešte Sovietskeho zväzu, začala s Ellisonom randiť v roku 2010, keď mala devätnásť rokov. Jej partner mal 66 a finalizoval svoj štvrtý rozvod. Dvojica sa spoločne objavila napríklad na štátnej večeri v Bielom dome v roku 2015 či o rok neskôr na viacerých spoločenských akciách. Naposledy bolo Kahnovú vidieť v Paríži počas týždňa módy. Ellison ako veľký fanúšik tenisu ju brával aj na tenisové zápasy, no ostatné razy sedel už vo VIP lóži sám. Nie je teda jasné, či vzťah tejto dvojice stále trvá.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Jeff Bezos #manželka #Forbes #partnerka #Mark Zuckerberg #najbohatší ľudia #Bernard Arnault #Lauren Sanchez

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....