Matt Damon jej zlomil srdce. Keď nás nominovali na Oscara, už mal novú frajerku, spomína slávna herečka. Toto by odkázala mladšiemu JA

Kedysi tvorili jeden zo zbožňovaných párikov Hollywoodu, no ich láske šťastie neprialo. Na rozchod aj ťažké chvíle po ňom si pred časom zaspomínala herečka Minnie Driver.

09.04.2024 00:00
679314761 Foto:
Herec Matt Damon a herečka Minnie Driver na zábere z roku 1997.
debata

Hrdinka filmu Dobrý Will Hunting, za výkon v ktorom získala nomináciu na Oscara, tvorila so slávnym hollywoodskym kolegom pár koncom 90-tych rokov. Keď sa v roku 1998 objavili na oscarovom ceremoniáli, kde bol nominovaný aj Damon, už spolu nerandili. Rozišli sa len pár týždňov predtým. Mladý Damon odchádzal domov s Oscarom za najlepší pôvodný scenár, ktorého získal aj s kolegom Benom Affleckom.

Blue Origin Bezos Čítajte viac Za každým mužom hľadaj... Krásna Ukrajinka, lokálna hviezdička aj pianistka, ktorej tlieskal svet - toto sú partnerky 5 najbohatších ľudí sveta

„Boli sme čerstvo po rozchode. Ja som bola nominovaná, on bol nominovaný a už mal novú frajerku. Bola som úplne zlomená,“ uviedla na margo tohto momentu Minnie Driver, keď sa pred pár týždňami objavila v talk-šou Jennifer Hudsonovej. Dnes 54-ročná hollywoodska herečka sa priznala, že zábery z toho obdobia ju zvyčajne zachytávajú so smutným výrazom tváre.

Ben Affleck (vľavo) a Matt Damon s Oscarom za... Foto: ČTK / AP / Saxon Reed
674704130 Ben Affleck (vľavo) a Matt Damon s Oscarom za scenár k filmu Dobrý Will Hunting v roku 1998.

„Túžila by som to dievča z fotografií objať a povedať jej: Neboj sa, zlato, všetko bude v poriadku,“ opísala Minnie Driver. „Chcela by som jej povedať, že život ide ďalej a že bude znovu ľúbiť,“ pokračovala herečka. Čo bolo pre ňu asi najhoršie, že ako vychádzajúce hviezdy boli obaja aj s Damonom v centre pozornosti. „Myslím si, že každý, kto mal zlomené srdce, pochopí, že posledná vec, ktorú v tej chvíli chcete, aby ľudia videli, čo prežívate. A to celé bolo také verejné,“ komentovala herečka.

Minnie Driver bola o niekoľko rokov partnerkou kolegu Josha Brolina, dokonca boli krátko zasnúbení. V súčasnosti tvorí pár s filmárom Addisonom O'Dea. Matt Damon je ženatý s Lucianou Barroso a majú spolu tri deti, plus potomka z Barrosovej predchádzajúceho vzťahu.

Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso...
Herec Chris Hemsworth a jeho pôvabná polovička...
+9Herečka Elsa Pataky (vľavo) a Luciana Barroso...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Matt Damon #Minnie Driver

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...