Prekvapí, u ktorej kategórie ľudí obľúbenosť princeznej Kate klesá. Boduje u nich... Harry s Meghan

Názor mladých ľudí je na Harryho a Meghan výrazne lepší ako u starších.

11.04.2024 00:00
Princezná Kate z Walesu a princ William z Walesu Foto: ,
Princezná Kate z Walesu a princ William z Walesu na archívnej snímke.
debata

Princezná Kate je najobľúbenejším členom britskej kráľovskej rodiny, za posledné dva mesiace predstihla dokonca aj svojho manžela, princa Williama. Pozitívny vzťah k budúcej kráľovnej má 76 percent Britov a jej obľuba naďalej rastie, vyplynulo z prieskumu spoločnosti YouGov.

kate Čítajte viac Princezná Kate má rakovinu, podstupuje chemoterapiu

Následník trónu William má podporu 73 percent opýtaných, negatívne ho hodnotí 21 percent. Na treťom mieste je princezná Anna, na štvrtom potom kráľ Karol III., ktorý rovnako ako Kate podstupuje liečbu rakoviny. Karola podporuje 63 percent opýtaných, jeho ženu Camillu 50 percent účastníkov prieskumu.

Shannen Doherty Čítajte viac Brenda z Beverly Hills 90210 bojuje so 4. štádiom rakoviny. Jej slová o princeznej Kate by si mal prečítať celý svet

K najmenej obľúbeným členom britskej kráľovskej rodiny sa radí kráľov mladší syn Harry a jeho manželka Meghan, ktorí sa zriekli svojej úlohy v monarchii a ktorých popularita podľa údajov YouGov už niekoľko rokov zotrvalo klesá. Aktuálne ich viac ako 60 percent Britov hodnotí negatívne. Výnimkou sú mladí respondenti, u skupiny od 18 do 24 rokov je názor na Harryho a Meghan výrazne lepší ako u starších ľudí. Najmladšia skupina opýtaných, naopak, nemá v obľube Williama a Kate.

Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023.
Princezná Kate prichádza na vianočnú bohoslužbu...
+18Princezná Kate z Walesu a princ William kráčajú...

Kedy sa začne princezná Kate (42) opäť objavovať na verejnosti zatiaľ nie je jasné. Od januárovej operácie sa drží v ústraní a na verejnosti sa neobjavuje. Po vlne mnohých špekulácií koncom marca na Instagrame zverejnila video, v ktorom oznámila, že podstupuje liečbu rakoviny a požiadala o súkromie, zároveň poďakovala za podporu, ktorá sa jej dostáva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #obľúbenosť #princezná Kate

+ Hydratácia je kľúčom k dobrému zdraviu a pohode.
Zlepšovanie zručností otvára dvere k finančnej nezávislosti....

+ Nezabúdajte na ovocie a zeleninu, vaše telo ich teraz potrebuje.
Nebuďte doma lenivý, pracujte tak, ako by ste...