Nesmieme dopustiť, aby sa šírili klebety! Do legendárneho tanca Johna Travoltu a Diany v Bielom dome musel zasiahnuť iný slávny herec

V roku 1985 sa princezná Diana zúčastnila gala podujatí v Bielom dome vo Washingtone, ktoré bolo usporiadané na jej počesť.

13.05.2024 00:00
diana Foto:
John Travolta a princezná Diana počas gala podujatia v Bielom dome v roku 1985.
debata

Večer prežila princezná z Walesu v spoločnosti niekdajšieho prezidenta USA, Ronalda Reagana a jeho manželky Nancy. Ale tento večer sa stal nezabudnuteľným vďaka záberom, na ktorých bola zachytená na parkete počas tanca s Johnom Travoltom. Možno menej známy je fakt, že počas spomínaného večera si princezná zatancovala aj s hercami Tomom Selleckom a Clintom Eastwoodom. Počas večera mala Diana na sebe róbu z dielne návrhára Victora Edelsteina, ktorá sa takisto stala ikonickou.

zväčšiť Princezná Diana a herec Tom Selleck počas gala... Foto: Profimedia
Princezná Diana Princezná Diana a herec Tom Selleck počas gala podujatia v Bielom dome v roku 1985.

Takmer po 40-tich rokoch opísal herec Tom Selleck v jeho autobiografii s názvom You Never Know, ktorá práve vychádza, aj okamihy tejto udalosti. Ako herec prezradil, najskôr sa cítil v napätí, že sa má stretnúť s členmi kráľovskej rodiny. Potom princeznú Dianu už opísal ako „očarujúcu, pôvabnú a krásnu“, rovnako vyzdvihol aj jej schopnosť vzbudiť u ľudí pocit, že sú pre ňu v tej-danej chvíli najdôležitejší na svete.

John Travolta a princezná Diana Čítajte viac Ikonické šaty princeznej Diany, v ktorých tancovala s Travoltom, sa vydražili za vyše 300 000

Potom písal aj okamih večera, kedy sa hostia presunuli do miestnosti vo východnom krídle, kde si Reaganovci a samozrejme aj John Travolta a Diana zatancovali. Následne už hovoril, ako za ním pribehla žena, ktorá veľmi rýchlo rozprávala. „Pán Travolta a princezná tancujú spolu už druhýkrát. To nemôžeme nechať tak, nechceme, aby sa šírili klebety. Pán Selleck, musíte zasiahnuť a vystriedať ho,“ odznelo podľa herca z jej úst.

Britain Royal Farewell Čítajte viac Ak by Diana ešte žila, Harry by si Meghan nezobral, tvrdí niekdajší zamestnanec Alžbety II.

„Nechcem zasahovať do tanca Johna Travoltu,“ odznelo najskôr z úst Sellecka. Napokon však predsa len išiel Selleck vystriedať Travoltu a zamieril na parket, kde sa v jeho náručí ocitla princezná Diana. „Princezná Diana bola milá a mala v sebe akúsi hanblivosť, napriek tomu, že bola dobre vyškolená v umení konverzácie,“ povedal ďalej. „Uľavilo sa mi, že väčšinu času rozprávala ona. Povedzme, že to neboli moje najlepšie okamihy konverzácie.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Diana #Tom Selleck

+ Zdravého ducha si udržíte čerstvou citrusovou šťavou a úsmevom.
Vo financiách myslite racionálne, vysoký...

+ Premena tréningu na hru zvyšuje záujem a dlhodobú angažovanosť.
Pravidelné poplatky neodkladajte na neskôr,...