Obrovská tragédia v rodine českej moderátorky: Petra Svoboda prišla o manžela, na bicykli ho zrazilo auto

Obrovskú tragédiu prežíva známa česká moderátorka Petra Svoboda. Podľa správ českých médií v nedeľu prišla o manžela.

13.05.2024 12:23 , aktualizované: 15:33
801556428 Foto:
Moderátorka Petra Svoboda na finále Schwarzkopf Elite Model Look 2023.
debata (17)

Ako informuje portál Super.cz, manžel televíznej moderátorky Petry Svobody v nedeľu popoludní prišiel o život, keď ho zrazilo auto. Tridsaťdeväťročný manažér Ondřej Krivka šiel na bicykli, pričom mu automobil nedal prednosť. S rovnakou správou vyšiel v pondelok aj portál Blesk.cz.

Christian Oliver, Jessica Klepser Čítajte viac Zrušili im let a on sa rozhodol pre malé lietadlo. Vdova po hviezde Kobry 11 prehovorila: Prišla o dve vytúžené dcérky

Český portál Novinky.cz informoval ešte v nedeľu o dopravnej nehode, kde však neurčil totožnosť obete. „Vodič na križovatke nedal prednosť mužovi na bicykli. Ten pri dopravnej nehode utrpel zranenie, ktorým na mieste podľahol. U vodiča policajti vykonali dychovú skúšku a test na prítomnosť iných návykových látok. S negatívnym výsledkom," citoval portál policajného hovorcu Miroslava Šupíka.

zväčšiť Moderátorka Petra Svoboda a jej manžel Ondřej... Foto: Profimedia
778341667 Moderátorka Petra Svoboda a jej manžel Ondřej Křivka na archívnom zábere.

K zranenému cyklistovi vyslali záchrannú službu, ktorá muža našla v bezvedomí. Aj napriek resuscitácii a masáži srdca sa ho nepodarilo zachrániť. Lekár na mieste konštatoval smrť. „Je to pre nás životná tragédia. Prosím verejnosť, aby rešpektovala moje súkromie a súkromie našich detí,“ citoval moderátorku portál televízie Nova.

Kasia Smutniak Čítajte viac Otec v nej prebudil vášeň k lietaniu, o muža svojho života prišla pri desivej tragédii s padákom. Kto je krásna Kasia Smutniak?

Na jej profile na sociálnej sieti boli v pondelok predpoludním ešte dostupné odkazy z nedele v takzvanom príbehu, na ktorých vzdávala úctu svojej mame na Deň matiek a pridala aj niekoľko záberov z víkendového oddychu na chalupe na juhu Česka. Práve v jej okolí Křivka s obľubou jazdil na bicykli.

Tvár z obrazoviek TV Nova si Ondřeja Křivku brala v roku 2019. Spolu majú syna Eduarda. Z predchádzajúceho manželstva má Svoboda dcéru Ráchel.

 Paul Walker v roku 2013. Zahynul pri autonehode.
Monacká kňažná Grace, pôvodne herečka Grace...
+5Princezná Diana v roku 1995. V roku 1997...

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #úmrtie #manžel #Petra Svoboda

+ Doprajte si odpočinok a regeneráciu, sú kľúčové pre rast a výkon.
Exotická dovolenka nemusí byť len drahá, ak...

+ Rozdeľte prácu kolegom, inak sa budete stresovať a nič nezvládnete.
S partnerom budete mať rozdielny...