'Kopli' si do Kate? Ku kauze upravenej fotografie z dielne princeznej z Walesu sa vyjadrili Harry s Meghan

Jedna upravená fotografia z dielne Kensingtonského paláca už spôsobila takmer týždeň trvajúcu kauzu, ktorú riešia média nielen v Európe, ale aj v USA.

15.03.2024 00:00
Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle s Foto: ,
Princ Harry a jeho manželka Meghan na archívnej snímke.
debata (4)

A už sa do nej, hoci nechtiac, zapojili aj princ Harry a vojvodkyňa Meghan. A opäť je tu problém!

Princezná Kate Čítajte viac Kensingtonský palác zverejnil prvú foto princeznej Kate od operácie. Do pár hodín prišiel šok... je upravená, tvrdia agentúry. Stiahli ju

Ten spôsobil článok portálu PageSix, ktorý na svojich stránkach citoval údajný zdroj z blízkosti Harryho a Meghan, dvojice, ktorá žije v Kalifornii, ďaleko od Williama a Kate. „Rovnaké pravidlá neplatia pre tieto páry. Ak by Harry a Meghan niekedy čelili rovnakému problému, boli by zničení,“ odznelo v článku a k tomu ešte aj: „Takúto chybu by Meghan nikdy nespravila.“

Článok s citovaním „zdroja“ sa však dostal aj k Sussexovcov, ktorí prostredníctvom hovorcu nadácie Archewell pre Newsweek povedali, že nikto z okolia Harryho a Meghan neposkytol spomínanej stránke žiadne takéto vyjadrenie. „Čo sa týka ‚PageSix‘, tieto informácie nepochádzajú od nás,“ odznelo vo vyhlásení pre Newsweek.

Chybu s úpravou rodinnej fotografie priznala aj princezná Kate a za zmätok sa ospravedlnila. "Ako mnohí amatérski fotografi občas takisto experimentujem s úpravou fotografií. Chcela by som sa ospravedlniť za zmätok spôsobený rodinnou fotografiou, ktorú sme zdieľali. Dúfam, že všetci mali šťastný Deň matiek. C,“ znela v pondelok oficiálna správa od princeznej, ktorá sa objavila na sieti X – viac čítajte tu.

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #princezná Kate

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...