Shakira sa pustila do svojho ex a vlastne aj do športovcov! Gerard Piqué a empatia?

V roku 2022 hviezdny pár Shakira (47) a Gerard Piqué (37) oznámili rozchod. Odvtedy sa v médiách objavilo niekoľko správ, ktoré vnášali svetlo do ich rozchodu.

18.03.2024 18:00
Gerard Pique Foto:
Partneri Gerard Pique a Shakira na archívnej snímke.
debata

Po ňom sa slávny futbalista začal veľmi rýchlo objavovať po boku novej a výrazne mladšej partnerky. Shakira je stále oficiálne single.

shakira koláž Čítajte viac Každý po svojom! Shakira do rána žúrovala, Piqué s mladučkou Clarou ruka v ruke v Barcelone

V aktuálnom rozhovore pre britský denník „Sunday Times“ Shakira hovorí o svojom novom albume „Las Mujeres Ya No Lloran“, ktorý vychádza po siedmich rokoch. „Na dlhý čas som odložila svoju kariéru, aby som stála po Gerardovom boku, aby mohol hrať futbal,“ povedala speváčka. A potom priznala: „Veľa som obetovala láske.“

Speváčka svoje pocity spracováva prostredníctvom hudby, čo už chápu aj jej dvaja synovia, Milan (11) a Sasha (9). „Viete, existuje len jeden spôsob, ako žiť život a to prijať bolesť. A každý z nás má na to rôzne spôsoby,“ povedala Shakira. Aj Milan na spracovanie svojich pocitov využil hudbu. „Keď sme sa s jeho otcom rozišli, napísal dve skvelé piesne, ktoré vás dojmú k slzám,“ prezradila 47-ročná hviezda. Sama Shakira povedala, že jej nové piesne jej pomohli "vyhnať mnoho démonov, ktorí ju mučili“.

Gerard Pique a jeho partnerka  Clara Chia na...
Gerard Pique a jeho partnerka  Clara Chia na...
+1Speváčka Shakira sa zabávala na párty vo West...

Speváčka v rozhovore neprezradila, či má teraz po svojom boku nového partnera, ale na margo športovcov sa vyjadrila slovami: „Empatia je kľúčom k práci umelca. Športovec je v neustálom vojnovom stave a musí sa empatii vyhýbať za každú cenu,“ vysvetľuje Shakira a dodáva: „Preto asi nie je dobrý nápad, aby sa umelec dal dohromady so športovcom.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #Gerard Piqué

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...