Gisele Bündchen je opäť zamilovaná! Moment... Nový muž v jej živote? Až taký nový nie je

Gisele Bündchen a Tom Brady verejne oznámili rozvod v októbri 2022.

23.02.2024 12:00
Gisele Bündchen Foto:
Gisele Bündchen na pódiu šou Victoria's Secret v roku 2010.
debata

Gisele Bündchen (43) je opäť zamilovaná. Brazílska modelka má po rozvode s hviezdou NFL Tomom Bradym (46) randiť s Joaquimom Valentom, inštruktorom bojového umenia jiu jitsu, ktorý vlastní aj štúdio a je členom a spolumajiteľom tréningového programu Valente Brothers.

Informáciu priniesol magazín People, ktorý na svojich stránkach tvrdí, že ju potvrdili dva zdroje. „Idú na to pomaly. Spočiatku boli dobrými priateľmi. Ona mlčí a chcela to tajiť, kým sa poriadne spoznajú,“ uviedol jeden zo zdrojov.

zväčšiť Gisele Bündchen a  Tom Brady. Foto: SHUTTERSTOCK
brady2 Gisele Bündchen a Tom Brady.

Druhý zdroj dodáva, že Joaquim Valente bol pre modelku pri rozvode „veľkou útechou“. „Ich priateľstvo sa po rozvode stalo romantickým vzťahom.“ Obaja pochádzajú z Brazílie a majú za sebou istý príbeh. „Obaja odišli z Brazílie veľmi mladí a vybudovali si fantastické životy v USA. Obaja milujú Miami, ale tiež radi cestujú. A sú vyznávačmi zdravého životného štýlu.“ Bündchen či Valente informáciu zatiaľ nekomentovali.

zväčšiť Gisele Bündchen a tréner  Joaquim Valente. Foto: Profimedia
Gisele Bündchen Gisele Bündchen a tréner Joaquim Valente.

Už v novembri 2022 však paparazzi zachytili dvojicu na sérii spoločných záberov z Kostariky. Gisele mala v tom čase za sebou pózovanie s Joaquimom a jeho bratmi Pedrom a Giu Valenteovcami pri „bojovo-módnom“ photo-shootingu pre magazín Dust. Následne sa modelka tiež vrhla na tréningy jiu jitsu, o čom tiež viackrát informovala na svojom profile na sociálnej sieti – aj v čase manželstva so športovcom Tomom Bradym ešte pred ohlásením ich rozchodu.

brady Čítajte viac To nie! Jeden z najkrajších párov sveta tesne pred rozvodom. V manželstve prežili 13 rokov

Gisele Bündchen a Tom Brady verejne oznámili rozvod v októbri 2022 po 13 rokoch manželstva. Brazílska modelka sa po rozchode s dvoma deťmi Benjaminom (14) a Vivian (11) presťahovala do Miami.

Modelka Gisele Bündchen.
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+5Gisele Bündchen a  Tom Brady.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gisele Bündchen

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...