Polícia urobila domovú prehliadku u slávneho Alaina Delona. Nález šokoval

Domová prehliadka sa uskutočnila minulý týždeň na základe správy opatrovateľského sudcu z 8. februára.

28.02.2024 07:32
delon Foto:
Alain Delon a archívnej snímke.
debata (20)

Polícia pri domovej prehliadke u francúzskeho herca Alaina Delona (88) našla 72 strelných zbraní, viac ako 3000 kusov munície a na pozemku súkromnú strelnicu. Osemdesiatosemročný herec pritom nevlastní zbrojný preukaz. Podľa agentúry AFP o tom informovala prokuratúra, ktorá rovnako oznámila, že začala vyšetrovanie pre podozrenie z nelegálneho držania zbraní.

Alain Delon Čítajte viac Alain Delon už takmer nie je schopný hovoriť a je veľmi unavený. Do sporu detí slávneho herca zasiahol súd

Delon „nemá žiadne povolenie držať strelné zbrane“, zdôraznil v tlačovom vyhlásení prokurátor Jean-Cédric Gaux. „Domová prehliadka rovnako na pozemku objavila strelnicu,“ dodal Gaux.

Alain Delon na snímke z roku 1970.
Alain Delon a Rosalie van Breemen v roku 1996.
+4Alain Delon a archívnej snímke.

Domová prehliadka sa uskutočnila minulý týždeň na základe správy opatrovateľského sudcu z 8. februára. Úradník poverený právnou ochranou Alaina Delona počas návštevy u neho doma zistil, že herec vlastní strelnú zbraň. Delon žije na rozľahlom panstve v Douchy, asi 100 kilometrov južne od Paríža. Podľa denníka Le Parisien domovú prehliadku navrhla Delonova dcéra Anouchka s tým, že sa obáva, aby si otec neublížil.

Alain Delon Čítajte viac Deti Alaina Delona sa sporia o to, kto sa bude o slávneho otca starať. Áno, v hre je aj dedičstvo

Delon sa preslávil najmä filmami v 60. rokoch, od 90. rokov sa objavoval na plátne len ojedinele. Herec je v zlom zdravotnom stave a v posledných mesiacoch sa o ňom písalo najmä v súvislosti so sťažnosťami jeho detí na Hiromi Rollinovovu, ktorá býva striedavo označovaná ako Delonova ošetrovateľka a partnerka.

20 debata chyba
Viac na túto tému: #zbrane #Alain Delon

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Hydratácia je kľúčom k vitalite a lepšiemu zdraviu.
Čas strávený učením o investíciách sa vráti násobne....