Po bleskovej Harryho návšteve Londýna prišla nová správa! Mladší syn Karola III. sa do rodnej krajiny chystá opäť

Je to len pár dní, čo mladší syn kráľa Karola III. navštívil Londýn.

14.02.2024 13:00
harry Foto:
Princ Harry na archívnej snímke.
debata

Princ Harry pred pár dňami priletel do svojej rodnej krajiny potom, čo svet obletela správa o zdravotnom stave panovníka. Harry za otcom priletel z Kalifornie a ich stretnutie trvalo zhruba 45 minút. Následne sa vrátil do Kalifornie, kde žije s manželkou Meghan a ich dvoma deťmi.

Princ Harry Čítajte viac Ustarostená tvár princa Harryho znepokojila Britov, ale Karol III. sa usmieva: Prvé zábery od potvrdenia rakoviny obleteli Britániu

Ako píše britský „Mirror“, princ Harry (39) už teraz plánuje ďalšiu návštevu Británie. Tá sa má uskutočniť v máji. Tentoraz však dôvodom nebude zdravotný stav jeho otca, kráľa Karola III. (75), ale oslavy výročia hier Invictus Games, ktoré sú srdcovou záležitosťou princa Harryho.

camilla Čítajte viac Po princovi Williamovi sa do povinností pustila už i Camilla! Prehovorila aj o manželovi, jeho stav opísala ako...

Ako uvádza spomínaný denník, Harry má priletieť do Británie pri príležitosti desiateho výročia Invictus Games, športového podujatia pre telesne a mentálne postihnutých vojakov a veteránov, ktoré založil v roku 2014. Oslavy sa majú konať v londýnskej Katedrále svätého Pavla. Či s Harrym do Británie pri tejto príležitosti priletí aj manželka a ich dve ratolesti sa zatiaľ neuvádza.

Harry, ktorý nemá s rodinou najlepšie vzťahy, počas svojej poslednej návštevy nenocoval v žiadnej z kráľovských rezidencií, ale v luxusnom hoteli a s bratom Williamom sa pravdepodobne vôbec nestretol.

Oznámenie, že Karol III. má rakovinu, vyvolalo odozvu po celom svete, predovšetkým v západných krajinách a krajinách britského Spoločenstva (Commonwealthu), odkiaľ kráľovi prichádzalo množstvo želaní skorého uzdravenia. Buckinghamský palác o kráľovej diagnóze nezverejnil veľa informácií – nie je jasné, s akým typom rakoviny sa Karol III. bojuje, ani aká je prognóza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #kráľ Karol III.

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...