Harry s Meghan ďaleko od starostí britskej kráľovskej rodiny! Kde prežili Valentína? Veď oni sa vrátili na miesto...

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry vyrazili zo slnečnej Kalifornie do zasneženej Kanady, aby sa zúčastnili tréningového kempu pod hlavičkou Invictus Games.

15.02.2024 13:00
Canada Invictus Games Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry v kanadskom stredisku Whistler.
debata

Vzrušujúceho Valentína si tak užili aj plnením športových výziev na snehu.

Vojvodkyňa Meghan a princ Harry  v kanadskom...
Vojvodkyňa Meghan a princ Harry  v kanadskom...
+5Vojvodkyňa Meghan a princ Harry  v kanadskom...

Vojvodkyňa Meghan (42) a princ Harry (39) pricestovali do kanadského Vancouveru 13. februára 2024. Pre manželov ide o špeciálne miesto, v roku 2020 žili práve neďaleko Vancouveru štyri mesiace po tom, čo sa zriekli funkcie vyšších členov kráľovskej rodiny. Do Britskej Kolumbie sa vrátili, aby sa zúčastnil podujatia „One Year to Go“ v rámci prípravy na hry Invictus Games 2025. Na sviatok svätého Valentína sa tak Harry a Meghan vrhli do boja.

zväčšiť Vojvodkyňa Meghan a princ Harry  v kanadskom... Foto: SITA/AP, ETHAN CAIRNS
Canada Invictus Games Vojvodkyňa Meghan a princ Harry v kanadskom stredisku Whistler.

Športové podujatie pre zdravotne postihnutých vojakov, ktoré je Harryho srdcovou záležitosťou, sa bude v roku 2025 konať vo Vancouveri a Whistleri. Práve teraz prebieha zimné sústredenie pre zúčastnené krajiny. Účastníci súťaže tak môžu získať skúsenosti v zimných športoch. Princ Harry si takýto šport vyskúšal v lyžiarskom stredisku Whistler Blackcomb. Vojvoda zo Sussexu si skúsil sit-lyžovanie.

harry Čítajte viac Po bleskovej Harryho návšteve Londýna prišla nová správa! Mladší syn Karola III. sa do rodnej krajiny chystá opäť

Vojvodkyňa Meghan manžela s úsmevom povzbudzovala, následne sa dvojica postavila pred objektívy. A keďže išlo o 14. februára, manželia sa zamilovane držali za ruky a počas dňa si vymieňali zamilované pohľady.

karol III. Čítajte viac Liečba rakoviny ho priviedla späť do Londýna. Kráľa Karola III. zachytili objektívy

V máji má Harry priletieť do Británie pri príležitosti desiateho výročia Invictus Games, podujatia, ktoré Harry založil v roku 2014. Oslavy sa majú konať v londýnskej Katedrále svätého Pavla. Či s Harrym do Británie pri tejto príležitosti priletí aj manželka a ich dve ratolesti sa zatiaľ neuvádza.

Britain Princezná Kate z Walesu na zábere z novembra 2023. Čítajte viac Dobré správy, mama ide domov... princeznú Kate prepustili po operácii brucha z nemocnice

Je to len pár hodín, čo britský princ Harry s manželkou Meghan v tichosti spustili novú internetovú stránku Sussex.com, na ktorej začnú informovať o svojich aktivitách. Na novom webe prinášajú posledné správy o vojvodovi a vojvodkyni zo Sussexu, životopisy 39-ročného Harryho a 42-ročnej Meghan aj odkazy na ich spoločnosti Archewell Foundation a Archewell Productions. Na novú webovú adresu sa teraz automaticky presmerujú aj bývalé stránky páru SussexRoyal.com, ktorý bol založený v roku 2020, ešte predtým, ako sa Harry a Meghan odsťahovali do Spojených štátov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...