To by bola hrôza, keby... Veselé grimasy vnučky kráľovnej Alžbety II. pobavili divákov na dostihoch

Vnučka zosnulej britskej kráľovnej Alžbety II., Zara Tindall, je veľkou fanúšičkou jazdeckého športu, ktorému sa venovala aj na profesionálnej úrovni.

04.01.2024 00:00
Zara Tindall Foto:
Zara Tindall na dostihoch Cheltenham Races.
debata

Spolu s tisíckami Britov sa počas prvého dňa nového roku zúčastnila pretekov „Cheltenham Races“. Sympatická 40-nička zvolila na túto príležitosť dlhý kabát s kožušinou, ktorý doplnila o hnedé čižmy a šik klobúčik rovnakej farby.

zväčšiť Zara Tindall na dostihoch Cheltenham Races. Foto: Profimedia
Zara Tindall Zara Tindall na dostihoch Cheltenham Races.

Dcéra princeznej Anny je známa svojou bezprostrednosťou a takisto temperamentom. A ten neskryla ani počas pretekov, kedy sa zhovárala s ostatnými divákmi. Príjemný deň na dostihoch prežili nielen miestni obyvatelia, ale aj Zara Tindall, ktorá odovzdala ceny víťazom, vrátane známej džokejky Rachael Blackmoreovej.

Princ William Čítajte viac Princ William prezradil: Jediný raz, kedy som plakal pri športe... Ktorá športovkyňa ho tak dojala?

Nielen prítomnosť členky kráľovskej rodiny, ale aj jej veselé reakcie, ktoré zachytili objektívy, sa postarali o dobrú náladu počas dňa. Z jej zhrozeného výrazu, ktorý zachytil fotograf, sa dalo čítať: „To by bola hrôza, keby môj favorit nevyhral.“

Princezná Kate sa objavila v červenom kostýme z...
Princezná Kate z Walesu na návšteve Royal...
+30Princezná z Walesu, Kate, v šatách od Victorie...

Zara Tindall je vydatá sa niekdajšieho hráča rugby, Mikea Tindala. Párik sa zoznámil v roku 2003, zasnúbili sa v decembri 2010 a svadba sa konala 30. júla 2011 v Edinburghu. Dvojica vychováva tri ratolesti, dve dcéry a jedného syna, ktorý prišiel na svet v roku 2021 za pomerne dramatických okolností. Rodičia nestihli vyraziť do pôrodnice, Lucas sa tak narodil neplánovane doma v kúpeľni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Zara Tindall

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...