Vyznanie pre partnera od krásnej tanečnice Roškovej: Urobil pre ňu to, čo by mnohí muži 'nedali'...

Vianočné sviatky a záver roka strávili už na rodnej hrude. Niekoľko mesiacov však trávili u českých susedov.

04.01.2024 00:00
830194732 Foto:
Tanečnica Dominika Rošková a jej partner Adam spoločne na finále.
debata

Slovenská tanečnica Dominika Rošková účinkovala počas uplynulých mesiacov v tanečnej šou Českej televízie – programe StarDance. Aj to bol dôvod, prečo sa na niekoľko mesiacov presťahovala do Prahy. Nešla sama, sprevádzal ju priateľ Adam.

Stardance XII Čítajte viac O toto ste prišli, bratia Česi: Rošková ako kráska v červenej ozdobila tanečnú šou. Nebola jediná - aha, Krajčo si trúfol na...

„Nie každý muž by to dal ako ty. Odcestovať so mnou, prispôsobovať sa môjmu pracovnému tempu, pomáhať mi, zvládať emócie a nálady – a že tých up & down tento rok bolo,“ napísala na svojom Instagrame Rošková ešte pred vianočnými sviatkami. „Ďakujem, že stojíš pri mne a podporuješ ma,“ vyznala sa svojmu partnerovi Adamovi.

Nadšené nebolo len vyznanie, ale aj mnohé reakcie naň. Slovenke, ktorú mnohí diváci poznajú aj ako tanečnú partnerku Adama Bardyho či Richarda Autnera v šou Let's Dance, odkazovali sledovatelia na sociálnej sieti, že „toto je pravá láska“.

Darija Pavlovičová Čítajte viac V kine Zubatá, na parkete zlatá: Herečka Pavlovičová triumfovala v Stardance. Šok, strata slov a potom... prišli aj slzy

Rošková s partnerom sa po finále tanečnej súťaže vrátila do Bratislavy. Ešte predtým však absolvovala niekoľko vystúpení so svojím celebritným tanečným partnerom – spevákom a hercom Richardom Krajčom.

Richard Autner a Dominika Rošková v 7. kole...
Richard Autner a Dominika Rošková v 8. kole...
+10Richard Autner a Dominika Rošková  a ich...

Už nejaký čas sa špekuluje o novej sérii spomenutej šou Let's Dance, takže je celkom možné, že v tanečnom rytme uvidia Roškovú diváci opäť znovu na slovenských obrazovkách.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Instagram #podpora #Dominika Rošková

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...