Nevzal som si ju, lebo bola Spice Girls, vyhlásil manžel Geri Halliwellovej. Šťastie našla u muža z Formuly 1, ich láska sa začala odmietnutím

Nežijú život pred objektívmi médií, ale ani sa im nevyhýbajú. Niekdajšia členka Spice Girls má z minulosti zoznam mnohých slávnych partnerov, šťastie nakoniec našla u muža, s ktorým by si ju kedysi málokto vedel predstaviť.

26.12.2023 07:09
Britain Ferrari Premiere Foto: ,
Geri Halliwell a jej manžel Christian Horner na premiére filmu Ferrari.
debata

Geri, známa kedysi najmä ako Ginger Spice, sa v roku 2009 zoznámila s Christianom Hornerom. Manažér Formuly 1 povedal kedysi pre noviny The Telegraph, že svoju budúcu manželku prvýkrát stretol na Veľkej cene Monaka. Očarila ho vraj na prvý pohľad a na prvé stretnutie má aj vtipnú spomienku.

Ladislav Bédi Čítajte viac Našlo Slovensko nový mužský idol vo vianočnej rozprávke? Hrdina Troch zlatých dukátov hrával futbal, na obrazovke neohúril len svalmi

„Geri bola hosťom Bernieho Ecclestonea v Monaku a prišla do boxov. Pamätám si, že tam stál aj Ron Dennis z tímu McLaren a Eddie Jordan. Dala bozk na tvár Ronovi a bozk na tvár Eddiemu. Tak som si povedal, ‚Dobre, teraz dostanem bozk na tvár aj ja!‘ Nastavil som tvár a chcel som jej tiež dať bozk, no ona mi natlačila ruku,“ spomínal s úsmevom Horner.

Geri Halliwell v roku 2022 po boku manžela...
Speváčka a spisovateľka Geri Halliwell a jej...
+5Svadobný záber Geri Halliwellovej a Christian...

Iskra však medzi dvojicou preskočila, no musel prejsť dlhý čas, kým sa začali stretávať. Ako pár oficiálne debutovali až o päť rokov neskôr – v roku 2014. Išlo o charitatívne preteky F1, neskôr sa objavili na svadobnej oslave Poppy Delevingneovej a Jamesa Cooka v Kensingtonských palácoch, keď kráčali ruka v ruke spolu so Gerinou dcérou Bluebell. Tú má ex-spajska zo vzťahu s britským režisérom Sachou Gervasim.

zväčšiť Speváčka Geri Halliwell a Christian Horner na... Foto: Profimedia
Geri Halliwell a Christian Horner Speváčka Geri Halliwell a Christian Horner na svadbe spoločnej kamarátky v roku 2014 aj s Bluebell Halliwell, dcérou speváčky.

Ani Horner do vzťahu nevstupoval bezdetný. Je otcom dcéry Olivie Hornerovej z jeho manželstva s Beverley Allenovou. Možno však aj vzájomné porozumenie a schopnosť vytvoriť „patchworkovú“ rodinu zavážilo, že vzťah dvojice nabral na obrátkach.

Britain Royals Christmas Čítajte viac Ani mama Kate nemala šancu, princ Louis strhol na seba pozornosť počas vianočnej omše. Šibalský úsmev a za ručičky sa viedol s...

Rok aj pár mesiacov od ich spoločenského debutu sa konala svadba. Azda ešte zaujímavejšie však bolo to, čo jej predchádzalo. Geri a Christian totiž ohlásili svoje zasnúbenie veľmi tradične a priam starosvetsky – inzerátom v novinách.

zväčšiť Svadobný záber Geri Halliwellovej a Christian... Foto: Profimedia
244954080 Svadobný záber Geri Halliwellovej a Christian Hornera v roku 2015.

V rozhovore pre The Telegraph v roku 2023 sa Christian otvorene rozrozprával o svojom vzťahu so speváčkou. „Život funguje tajomnými spôsobmi. Geri som si nevzal preto, lebo je členkou Spice Girls. Vzal som si ju, pretože som sa do nej zamiloval,“ povedal. „O takomto čase o rok to bude už 10 rokov a sme šťastne svoji už sedem rokov,“ uviedol Horner.

Tom Hanks a herečka Meg Ryan Čítajte viac Ich láska vo filme dojíma už generácie, teraz Tom Hanks prezradil, aký má vzťah s Meg Ryanovou. Tieto slová by ste nečakali...

Dvojica sa spoločne objavila aj na nedávnej premiére filmu Ferrari, ktorého dej sa odohráva v prostredí blízkom charizmatickému Christianovi – v prostredí pretekov a rýchlych áut. K nim si v manželstve vzťah našla aj Geri, ktorá manžela podporuje v množstve profesionálnych projektov. Objavila sa aj v projekte, ktorý produkoval pre televíziu Netflix. On ju zase podporuje v jej kariére autorky detských kníh.

Dvojica má okrem svojich dvoch dcér z predchádzajúcich vzťahov aj spoločného syna. Montague George Hector Horner sa narodil 21. januára 2017 a práve on vraj inšpiroval speváčku, aby sa vrhla na písanie kníh pre deti.

Pozrite si tiež

K herectvu ma priviedla láska, tá je už dnes minulosť, herectvo je láska
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #manželstvo #Geri Halliwell #Christian Horner

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....