Ich láska vo filme dojíma už generácie, teraz Tom Hanks prezradil, aký má vzťah s Meg Ryanovou. Tieto slová by ste nečakali...

Zahrali si spolu v dvojici najromantickejších snímok 90-tych rokov. Aký bol však skutočný vzťah medzi herečkou Meg Ryanovou a hercom Tomom Hanksom?

25.12.2023 08:25
Tom Hanks a herečka Meg Ryan Foto:
Herec Tom Hanks a herečka Meg Ryan na zábere z filmu Láska cez internet.
debata

Slávna filmová dvojica, ktorú si diváci budú asi navždy spájať s filmami Bezsenné noci v Seattle a Láska cez internet (hoci spolupracovali aj na ďalších filmoch), mala podľa kritikov aj divákov medzi sebou úžasnú chémiu. Aj tá pomohla romantickým snímkam k tomu, aby sa zaradili medzi filmové dedičstvo a diváci sa ku nim aj dekády po nakrúcaní vracali.

LA Premiere of "The Iron Claw" Čítajte viac Stará dobrá kulturistika a 15 kíl svalov za pár mesiacov: Efron opäť šokuje fyzickou premenou, je z neho wrestler

Tom Hanks, dvojnásobný držiteľ Oscara sa nedávno vyjadril, aký bol jeho vzťah s Ryanovou v čase nakrúcania a čo sa naozaj postaralo o ich chémiu na plátne. Urobil tak pri príležitosti 25. výročia uvedenia filmu Láska cez internet, ktorý vstúpil do kín 18. decembra 1998.

Meg Ryan a Dennis Quaid v roku 1990.
Herečka Meg Ryan a herec Billy Crystal na...
+12Americká herečka Meg Ryan v roku 1993.

„Bola to len prirodzená vec,“ povedal pre ETOnline.com. „Je to ako, prečo sme priatelia s ľuďmi, s ktorými sme priatelia?“

„Musím povedať, že Meg a ja nie sme skutoční blízki kamaráti,“ povedal vtedy. „Vidíme sa len kde tu, nie veľmi sporadicky. Skrátka nie je to tak, že by sme sa stretávali pravidelne na kávu,“ vysvetlil tiež hollywoodsky herec. "Ale keď sa stretneme, pokračujeme presne tam, kde sme prestali, a je to taká nenútená, prirodzená vec. Ani jeden z nás ju príliš neskúma, pretože ak by sme to urobili, bol by to problém,“ doplnil tiež Tom Hanks.

sara Sandeva Čítajte viac Najkrajšia Češka, hviezdy ako Polnišová či Polívková na premiére! Keď vám oči padnú na Prachařovu lásku Sandevu, nezatvoríte ústa

V prípade obsadenia hlavných úloh mali pritom filmové štúdiá trochu strach. Dôvodom bolo, že by zopakovali ústrednú dvojicu – zhodnú s obsadením úspešnej snímky Bezsenné noci v Seattle. Režisérka Nora Ephron, ktorá film tvorila, však nevidela v obsadení Hanksa a Ryanovej žiaden problém.

Manželia Tom Hanks a Rita Wilson prišli na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Tom Hanks a Rita Wilson Manželia Tom Hanks a Rita Wilson prišli na Pre-Grammy Gala spoločne.

„Pre mňa to nebol problém. Katharine Hepburn a Spencer Tracy spolu natočili sedem filmov a tiež to nikomu nevadilo. Meg a Tom sa k sebe neuveriteľne hodia. Nie je žiadny dôvod, prečo by spolu naopak nemali točiť ešte častejšie. Navyše, keď má človek v ruke taký scenár, musel by byť úplný idiot, aby neprišiel na Toma a Meg,“ vyhlásila neskôr v jednom z rozhovorov k filmu režisérka Nora Ephron.

Dlho som hrala aupairky alebo prostitútky, o iné úlohy som musela bojovať
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #film #chémia #spolupráca #Tom Hanks #Meg Ryan

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pred vami je krásny deň, preto si ho nenechajte ničím a nikým pokaziť.
Čím skôr dokončíte, čo nemáte radi, tým...