Stará dobrá kulturistika a 15 kíl svalov za pár mesiacov: Efron opäť šokuje fyzickou premenou, je z neho wrestler

Keď príde na fyzickú formu, radí sa medzi tých najvyšportovanejších hercov Hollywoodu. Ale pre najnovšiu rolu musel herec Zac Efron aj tak nasadiť zbrane ťažkého kalibru. Respektíve zintenzívniť tréning.

20.12.2023 00:00
LA Premiere of "The Iron Claw" Foto: ,
Herec Zac Efron stvárnil hlavnú rolu vo filme The Iron Claw.
debata (1)

Niekdajšia tínedžerská hviezda High School Musical sa objavuje vo filme The Iron Claw (Železný pazúr), ktorý je životopisnou snímkou bratov Von Erichovcov, profesionálnych wrestlerov z 80-tych rokov minulého storočia. „Nebol som si istý, že mám dostatočnú formu na to, aby som mohol hrať profesionálneho zápasníka,“ vyhlásil Efron v rozhovore pre magazín Variety.

Darija Pavlovičová Čítajte viac V kine Zubatá, na parkete zlatá: Herečka Pavlovičová triumfovala v Stardance. Šok, strata slov a potom... prišli aj slzy

Priznal, že bol nervózny z fyzickej premeny, ale to ho nezastavilo. „Keďže som v srdci perfekcionista, vedel som, že mám pred sebou výzvu. Tá nevyhnutnosť byť dokonalým sa stala posadnutosťou. Celé mesiace to bolo jediné zameranie. A tvoj život ide von oknom počas prípravy na takúto rolu,“ priznal sa Efron.

Herci Jeremy Allen White (vľavo) a Zac Efron...
Herečka Maura Tierney na slávnostnej premiére...
+6Herec Holt McCallany.

Pre postavu nabral 15 kilogramov prevažne svalovej hmoty. Premena sa podpísala aj na jeho vizáži, pôsobí mohutnejšie a ostrejšie. Objavili sa však aj tvrdenia, že herec podstúpil plastickú operáciu, aby mal zvýraznenú sánku. Takéto správy Zac, samozrejme, nepotvrdil.

zväčšiť Záber na herca Zaca Efrona vo filme The Iron Claw. Foto: SITA/AP, Brian Roedel
Film Review - The Iron Claw Záber na herca Zaca Efrona vo filme The Iron Claw.

Čo však prezradil, boli aktivity, ktoré ho priviedli do podoby Kevina Von Ericha. „Stará dobrá kulturistika a olympijské zdvíhanie. To mi pomohlo dosiahnuť špecifický vzhľad profesionálnych zápasníkov,“ prezradil.

zac efron Čítajte viac Spoznávate ho? Zo slávneho tínedžera vyrástol jeden z najväčších krásavcov Hollywoodu a najsexi muž sveta

Okrem Efrona vo filme diváci uvidia aj hviezdu seriálu Medveď – herca Jeremyho Allena Whitea či herca Harrisa Dickinsona.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #príprava #Zac Efron #kulturistika #Iron Claw

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...