Muž číslo 1 v živote Angeliny Jolieovej? Herečku zachytili v New Yorku s typickým garde, v súkromí zase žiadne novinky...

Slávnu americkú herečku Angelinu Jolieovú zachytili paparazzovia počas sviatočných dní v New Yorku. Nebola sama.

30.12.2023 00:00
Angelina Jolie Foto:
Angelina Jolie na zábere z New Yorku, kde sa objavila 28. decembra. Nebola sama, spoločníka jej robil jeden z najbližších mužov jej života.
debata

Po boku hollywoodskej herečky sa znovu objavil jeden z jej synov – konkrétne Pax Jolie-Pitt, s ktorým momentálne držiteľka Oscara trávi najviac času. Dôvodom je aj fakt, že rodák z Vietnamu, ktorého si herečka adoptovala ako batoľa, začal pracovať na maminom najnovšom filmovom projekte.

Biden US South Korea Čítajte viac Nádherná Angelina Jolie ozdobila Biely dom. Úsmev na jej tvári má na svedomí aj mladý muž po jej boku

Štyridsaťosemročná herečka a jej dvadsaťročný adoptívny syn spoločne navštívili ateliér novej módnej značky, ktorú hviezda založila – Atelier Jolie. Iba niekoľko dní pred ich spoločným výletom vo Veľkom jablku zachytili objektívy reportérov Jolieovú s ďalšími jej troma deťmi.

Angelina Jolie na zábere z New Yorku, kde sa... Foto: Profimedia
Pax Jolie-Pitt Angelina Jolie na zábere z New Yorku, kde sa objavila 28. decembra. Nebola sama, spoločníka jej robil jeden z najbližších mužov jej života - adoptívny syn Pax Jolie-Pitt.

Americká herečka sa od rozvodu s manželom Bradom Pittom s mužmi vraj takmer nestretáva. Priznala to tiež pred časom aj pre magazín Wall Street Journal. V rozhovore uviedla, že nerandí a „v podstate nemám žiaden spoločenský život“. Za najbližších ľudí v jej živote označila utečencov a svoje vlastné deti.

Photo 3 Dominika Kavaschová Čítajte viac Kavaschová čakala na Kovalčikovú a prišla.... Angelina Jolie z Bratislavy. A lak na nechty máš, pustila sa do nej kolegyňa

„Uvedomila som si, že moji najbližší priatelia sú utečenci. Možno štyri zo šiestich žien, s ktorými som si najbližšie, sú ženy, ktoré prežili vojnu alebo sú na úteku z vlastnej krajiny,“ prezradila pre noviny. Na margo svojich šiestich detí prezradila, že ich vníma ako „najbližších ľudí v jej živote“.

Angelina Jolie a jej adoptívny syn Maddox...
Americká snowboardistka Chloe Kim, ktorá...
+9Niekoľko dní pred štátnou večerou na počesť...

„Sú moji blízki priatelia. Sme sedem totálne rozličných ľudí, čo nám dáva spoločnú silu,“ komentovala Jolie, ktorá sa čoskoro vráti ku slávnej postave. Tretíkrát si pred kamerou zopakuje postavu Maleficent – vládkyne zla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Angelina Jolie #paparazzovia #Pax

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...