Idylka v Karibiku: Lopez s Affleckom vyrazili do ulíc, ich lásku a nežné gestá vidieť aj z dvesto metrov

Záver roka strávili bez detí na exotickom ostrove. Speváčka Jennifer Lopez a herec Ben Affleck si užili Karibik.

01.01.2024 00:00
Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Foto:
Absolútna idylka. Speváčka Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck si ju užívali počas dovolenky na karibskom ostrove St Bart’s.
debata (2)

Slávna hollywoodska dvojica sa vybrala na ostrov St. Barths, kde sa medzi prítomnými turistami a domácimi celkom úspešne zamiešali do davu. Samozrejme, ich prítomnosť sa nedala prehliadnuť. Azda aj preto, že ich prenasledovali paparazzovia.

832776141 Čítajte viac A všetci do plaviek! Celebrity trávili záver roka na pláži, vyzliekla sa Klum, Bieberova ex aj britská Lady. Ani o svaly nebola núdza...

Dvojica sa však nenechala rušiť. Zastavila sa na kávu v jednom z barov a potom zase na nákupy v butiku s módnym oblečením. A na záver sa vrátili do svojho dobre stráženého hniezdočka, ktoré si na koncoročnú dovolenku prenajali.

zväčšiť Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck v mini... Foto: Profimedia
Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck Jennifer Lopez a jej manžel Ben Affleck v mini autíčku, ktorým jazdia návštevníci karibského ostrova St. Barths.

Humorne pôsobili zábery, keď sa statný a vysoký Affleck nasúkol do tzv. Moke mobilu. To je miniatúrne autíčko, ktorým sa presúvajú mnohí turisti na ostrove a môžu si ho prenajať na celú dovolenku. Jennifer sedela spokojne po jeho boku.

hanychová Čítajte viac Pár mesiacov po rozchode sa Agáta Hanychová vydala. O ruku vraj žiadala najprv ona a meno ženícha... tak to je prekvapenie!

Po oslavách Nového roka už čaká manželskú dvojicu návrat do reality a tiež ku pracovným povinnostiam. Obaja sa majú venovať svojim novým projektom.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries predvádzala...
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na...
+15Lauren Silverman strávila vianočné sviatky na...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Ben Affleck #Karibik

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Nikdy nie je neskoro začať s aktivitou, popremýšľajte nad tým.
Nepremrhajte celé dni, energiu investujte do...