Mama zahalená od hlavy po päty a dcéra? Veď sa pozrite sami, je jasné, kto v rodine kráľovnej popu prevzal štafetu vyzliekania

Slávne celebrity a tváre šoubiznisu oslavovali príchod nového roka v rozmanitých dovolenkových destináciách sveta. Speváčka Madonna zamierila do Karibiku.

03.01.2024 00:50
Madonna Foto:
Speváčka Madonna na karibskom ostrove St. Barths oslavovala príchod nového roka.
debata (1)

Umelkyňa, ktorá sa pýši označením kráľovná popu, však netrávila koniec roku 2023 a príchod toho nového sama. Spoločnosť jej robili jej najbližší. Na záberoch paparazzov je zachytená v spoločnosti najstaršej dcéry Lourdes, ale tiež syna Rocca, ktorého otcom je britský režisér Guy Ritchie.

832776141 Čítajte viac A všetci do plaviek! Celebrity trávili záver roka na pláži, vyzliekla sa Klum, Bieberova ex aj britská Lady. Ani o svaly nebola núdza...

Šesťdesiatpäťročná speváčka je v prestávke svojho svetového turné. A hoci na jeho pódiu sa stále neostýcha predvádzať v provokatívnych kostýmoch, na karibskej zastávke bola zahalená od hlavy po päty. Dôvodom je však v tomto prípade slnko. Madonna bola vždy známa tým, že sa pred slnečným žiarením chránila a na pláži ju zvyčajne bolo vídať v oblečení s dlhým rukávom a pod náterom hrubej vrstvy ochranného krému.

Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, sa... Foto: Profimedia
Lourdes Leon Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny, sa objavila na exotickom ostrove St. Barths. Spoločne so svojím bratom Roccom a slávnou mamou tam oslavovali Silvester.

Štafetu odhaľovania však v tomto prípade s úspechom prevzala jej 27-ročná dcéra Lourdes. Tú zachytili objektívy cestou na prenajatú loď v priehľadnom čipkovanom overale. Pod elastickým materiálom predvádzala čiernu spodnú bielizeň a málokto sa za ňou neobzrel.

Dídžejka a modelka Chantel Jeffries predvádzala...
Herec Mark Wahlberg si užíval dovolenku na...
+15Lauren Silverman strávila vianočné sviatky na...

Rodinná zostava strávila vraj v Karibiku len pár hodín. Podľa zdrojov sa spoločne zišli na večeri v luxusnom päťhviezdičkovom hoteli Cheval Blanc na pláži Flamand. Následne sa vraj popová speváčka vybrala ďalej a zamierila na miestne letisko, kde na ňu čakalo súkromné lietadlo.

Sofia Boutella Čítajte viac Zvŕtala sa na pódiu s Madonnou, tanečnú slávu vystriedala hollywoodska kariéra: alžírska kráska hviezdi v novom akčáku

Podľa informácií, ktoré citujú americké médiá, išlo o stroj v majetku miliardára Jeffa Bezosa a nie je jasné, kam Madonnu odviezlo. Predpokladá sa však, že hviezda strávila prvý deň nového roka práve v spoločnosti šéfa Amazonu. Jej deti si následne urobili vlastný program.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lourdes Leon #Madonna #Nový rok #Karibik

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....