Zvŕtala sa na pódiu s Madonnou, tanečnú slávu vystriedala hollywoodska kariéra: alžírska kráska hviezdi v novom akčáku

Už nejaký čas sa objavuje v rozmanitých hollywoodskych produkciách a celkom najnovšie získala aj hlavnú rolu v novom projekte Zacka Snydera. Na premiére filmu bola Sofia Boutella za hviezdu medzi mnohými mužskými kolegami.

12.12.2023 00:00
Sofia Boutella Foto: ,
Herečka Sofia Boutella ako hlavná ženská hviezda na premiére filmu Rebel Moon.
debata

Rodáčka z Alžírska, ktorá minulý rok oslávila okrúhlu štyridsiatku, sa objavuje v epickej sci-fi s množstvom akčných scén ako Kora, nádej na záchranu v mieri žijúcej kolónie, ktorú vo vesmíre začne ohrozovať tyranská dobyvateľská armáda. Film Rebel Moon, ktorý sa s veľkou pravdepodobnosťou dočká pokračovania, mal minulý týždeň premiéru v Los Angeles.

Oprah Winfrey a režisér Steven Spielberg Čítajte viac Jedna z najmocnejších žien Ameriky, ale na ÁNO od Spielberga čakala roky: Čo zmenilo názor slávneho režiséra?

Charizmatická Sofia sa objavila ako takmer jediná dáma v prevažne mužsky obsadenom filme. Po boku hercov ako Charlie Hunnam či Ed Skrein sa alžírska kráska predviedla v čiernej kreácii a s novým, skráteným účesom.

Herečka Sofia Boutella ako hlavná ženská...
Herec Charlie Hunnam na slávnostnej premiére...
+6Režisér Zack Snyder na filmovej premiére...

Fanúšikovia brunetky dobre vedia, že pred kariérou v Hollywoode sa radila medzi vyhľadávané tanečnice. Spolupracovala s tými najslávnejšími umelcami, tancovala na dvoch turné speváčky Madonny, účinkovala po boku Rihanny a dokonca stihla aj spoluprácu s Michaelom Jacksonom.

zväčšiť Herečka a tanečnica Sofia Boutella (v strede)... Foto: Profimedia
331099367 Herečka a tanečnica Sofia Boutella (v strede) na zábere so speváčkou Madonnou a dizajnérom Jeremym Scottom.

Debutom pre Boutellu bola snímka Street Dance 2 v roku 2012, ale omnoho viac zarezonovala jej rola vo filme Kingsman: Tajná služba z roku 2014. Zahrala si v ňom démonickú pomocníčku hlavného zloducha v podaní Samuela L. Jacksona. Už dávnejšie prezradila, že herectvo pre ňu znamená viac ako tanec. Aj z hľadiska umeleckého vyjadrenia.

Lori Harvey Čítajte viac Dcéry slávnych sa vyzliekania neboja: Mossovej Lila ako anjel, Lori Harvey odhalila kypré krivky a Madonnina Lourdes... skoro nahá

„Mala som pocit, že sedím na dvoch stoličkách a nepáčil sa mi ten pocit,“ uviedla v minulosti. Výsledkom bolo, že tanečné roly odmieta a sústreďuje sa na prekvapivé charaktery. Vo filme Rebel Moon sa pri jej Kore určite takého diváci dočkajú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Madonna #herečka #Sofia Boutella #Rebel Moon

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...

+ Vyvážený jedálniček je základom pre dlhodobé zdravie.
Finančná disciplína teraz vytvorí pevný základ pre...