Bývalá Miss Činčurová ako úchvatná nevesta v Paríži! To je parádny úspech

Zvykne sa hovoriť, že účastníčky súťaží krásy majú od modeliek ďaleko a len sotva môžu rátať s tým, že by sa presadili vo veľkom modelingovom biznise za hranicami krajiny. Nuž, existujú aj výnimky.

24.01.2018 15:34
Kristína Činčurová ako nevesta v záverečnom... Foto: ,
Kristína Činčurová ako nevesta v záverečnom modeli kolekcie Elie Saab Haute Couture Jar-Leto 2018 v Paríži.
debata (13)

Reč je konkrétne o Slovenke Kristíne Činčurovej, držiteľke titulu Miss Slovensko 2016. V stredu pár hodín po dvanástej sa objavila ako hviezda prehliadky kolekcie haute couture slávneho dizajnéra Elieho Saaba.

Dlhonohá Slovenka sa dokonca dočkala pocty najväčšej – predvádzala záverečný model prehliadky, model šiat pre nevestu. Kreáciu zdobenú tisíckami ručne našívaných kryštálikov obdivovali desiatky hostí na prehliadke a Činčurová sa stala okamžite objektom pre objektívy mobilných telefónov a smartfónov užasnutých hostí.

zväčšiť Kristína Činčurová ako nevesta v záverečnom... Foto: Reuters, CHARLES PLATIAU
Kristína Činčurová ako nevesta Kristína Činčurová ako nevesta v záverečnom modeli kolekcie Elie Saab Haute Couture Jar-Leto 2018 v Paríži.

Zaujímavosťou je, že libanonský tvorca obliekajúci hollywoodsku elitu očividne dokáže oceniť krásu Sloveniek. Činčurová totiž nie je prvá Slovenka, ktorá sa na jeho prehliadke objavila ako nevesta – pred niekoľkými rokmi mala tú česť aj trenčianska rodáčka a topmodelka Michaela Kocianová. Jej model vtedy odhadovali na cenu 100-tisíc dolárov. Je pravdepodobné, že aj svadobná róba na Činčurovej bude stáť nemalú, ak nie rovnakú sumu.

Pozrite si Kristínu Činčurovú na prehliadke – na mólo vstúpi v čase 11.18

To, či účasť na tejto prehliadke naštartuje modelingovú kariéru niekdajšej kráľovnej krásy, sa dá len odhadovať. Myslíme si však, že nepochybne je to štart veľkej cesty.

Modelka na prehliadke Elie Saab Haute Couture...
Modelka na prehliadke Elie Saab Haute Couture...
+9Modelka na prehliadke Elie Saab Haute Couture...

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Miss Slovensko #Paríž #Elie Saab #haute couture #Kristína Činčurová

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...