Prvý rad plný krásy! Zvodná štyridsiatnička aj modelky vyrazili do oblakov

Už niekoľko dní sa v New Yorku koná týždeň módy a jeho súčasťou sú aj slávni hostia. Zatiaľ najväčší počet sme narátali na prehliadke Ralpha Laurena, ale ani u Oscara de la Renta na tom nie sú zle.

13.09.2018 00:50
Zľava: Herečka Kate Beckinsale, modelka Rosie... Foto: ,
Zľava: Herečka Kate Beckinsale, modelka Rosie Huntington-Whiteley, herečka Dianna Agron a celebrita Nicky Hilton Rothschild na prehliadke Oscar de la Renta.
debata

Prehliadka kolekcie Jar/Leto 2019, ktorá sa konala na streche jednej z výškových budov v New Yorku, sa prišli pozrieť predovšetkým známe dámy. Prvý rad bol aj vďaka nim skutočnou celebritnou prehliadkou.

Módnu šou pod menom zosnulého dizajnéra, ktorého na kreatívnej pozícii nahradila dvojica Fernando Garcia a Laura Kim, si prišla pozrieť napríklad topmodelka Rosie Huntington-Whiteley či boháčka Nicky Hilton Rothschild. Vedľa nich sa usadila aj herečka Dianna Agron či britská kráska Kate Beckinsale.

Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley...
Zľava: Kate Beckinsale, Rosie...
+6Raperka Nicki Minaj a jej mama Carol Maraj.

Posledná menovaná sa v posledných týždňoch viackrát objavila na spoločenských akciách a zaujala svojím mladistvým, ale najmä sexy vzhľadom. Tentoraz 45-ročná kráska a hviezda série Underworld stavila na decentné čierne koktejlové šaty a vyzerala veľmi elegantne.

Medzi hosťami bola aj raperka Nicki Minaj, ktorá zjavne týždeň módy poňala ako možnosť predviesť čo najviac zo svojich proporcií. U De la Rentu urobila výnimku – možno aj preto, že garde jej robila mama Carol Maraj. Ako poslušná dcéra stavila tentoraz na šaty, ktoré hruď zakrývali. Pod tylovou sukňou s grafickou výšivkou však odhalila aspoň svoje nohy.

Raperka Nicki Minaj a jej mama Carol Maraj. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Raperka Nicki Minaj a jej mama Carol Maraj. Raperka Nicki Minaj a jej mama Carol Maraj.

Nová kolekcia zaujala svojím eklekticizmom, ale tiež citovaním mnohých folklórnych a etnických motívov. Medzi hviezdami šou boli aj sestry Bella a Gigi Hadidové, ktoré zo sedadla sledovala mama Yolanda.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nicki Minaj #prehliadka #Rosie Huntington-Whiteley #celebrity #Kate Beckinsale #Oscar de la Renta #prvý rad

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...