Kráska z Victoria's Secret zvádzala v butiku: Zahalená a predsa... Aha!

Pôvabná, s takmer dokonalým telom a sexy! Atribúty modelky značky Victoria's Secret spĺňa krásna Grace Elizabeth na jednotku. Predviedla ich aj v New Yorku.

10.08.2019 09:30
debata
Modelka Grace Elizabeth predstavila jesennú... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Grace Elizabeth Modelka Grace Elizabeth predstavila jesennú kolekciu Victoria's Secret v butiku na Fifth Avenue v New Yorku.

Príťažlivá topmodelka sa objavila v jednom z obchodov značky, aby odprezentovala časť novej, jesennej kolekcie novinárom a fotografom. A celkom pcohopiteľne prilákala pozornosť aj na svoju osobu.

Elizabeth, ktorá sa v apríli stala oficiálnym „anjelikom“ značky, má síce len 22 rokov, no už od roku 2016 pravidelne predvádza bielizeň slávneho amerického výrobcu. Na stretnutí s médiami sa síce objavila v nohavicovom kostýme dizajnéra Petara Petrova, ale spod neho rafinovane vykúkalo čierne čipkované body.

zväčšiť Modelka Grace Elizabeth. Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Grace Elizabeth Modelka Grace Elizabeth.

Americká rodáčka sa objavila v newyorskom butiku len pár dní po tom, čo americká firma Victoria's Secret potvrdila, že bude vôbec prvýkrát spolupracovať s transgender modelkou – Brazílčankou Valentinou Sampaio.

Toto rozhodnutie podľa mnohých odborníkov má za úlohu zvrátiť upadajúcu popularitu značky Victoria's Secret a tiež zmierniť kritiku verejnosti či množstva ľudí zo sveta modelingu. Značke v minulosti vyčítali budovanie falošného ideálu krásy a nedostatok inkluzivity v rámci svojich prehliadok.

Modelka Grace Elizabeth predstavila jesennú... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Grace Elizabeth Modelka Grace Elizabeth predstavila jesennú kolekciu Victoria's Secret v butiku na Fifth Avenue v New Yorku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #Victoria´s Secret #Grace Elizabeth

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...