Pořízková v bikinách na šnúrky opäť ovládla internet: Má 56 rokov, ale formu študentky

V módnom magazíne Vogue nedávno odhalila takmer všetko. Modelka Pavlína Pořízková však aj bez svetiel a líčenia potvrdzuje, že má famóznu formu.

04.06.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Rodáčka z Česka, ktorej rodičia kedysi emigrovali do Švédska a následne sa rodina presunula do USA, zverejnila na Instagrame záber z dovolenky. Vzhľadom na fakt, že matka dvoch synov oslávila tento rok už 56. narodeniny, mnohým nepochybne vyrazila dych.

Pořízková sa postavila pred objektív v zlatých bikinách so zaväzovaním na šnúrky a predviedla svoju udržiavanú ženskú figúru s plochým bruškom a pevnými stehnami aj prsami. „Tieto bikiny majú asi päť rokov, ale stali sa mojimi najobľúbenejšími. Aj preto sa toľkých vecí v mojom obliekaní držím roky, pretože ich vždy mám radšej po pár rokoch, Vtedy, keď už nie sú viac módne a nenosia ich všetci,“ napísala modelka k fotografii.

Okomentovalo to aj niekoľko jej kolegýň, ktoré vraj majú podobný vzťah k oblečeniu. Samozrejme, popri komentároch k „módnej udržateľnosti“ nechýbali ani také, ktoré vzdávali poctu 56-ročnej Pavlíne a jej krivkám študentky.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paulina Porizkova (@paulinaporizkov)

Mimochodom, jeden z jej synov nedávno svoju študentskú dráhu úspešne ukončil a spokojná a hrdá mama sa podelila so svojimi sledovateľmi aj o moment promócie. Nezabudla však ani na zosnulého exmanžela, hudobníka Rica Ocaseka, ktorý bol otcom oboch jej synov. „Moje srdce smeruje k nám všetkým, ktorí sa zúčastňujeme takých významných udalostí ako sú promócie – a chýba nám niekto zásadný. Jeho (ich) neprítomnosť pri týchto radostných príležitostiach je pravdepodobne ešte živšia. Mali by tu byť. Tam, kde patria, je taká bolestivá priehlbina,“ uviedla Pořízková.

„Obaja naši chlapci maturovali včas, s vyznamenaním, po najhoršom roku a pol života. Som na ne neskutočne hrdá. A viem, že aj on. Spoločne sme vychovali pár vynikajúcich ľudských bytostí,“ dodala ešte modelka so spomienkou na bývalého partnera, ktorý zomrel v septembri roku 2019. Pár mesiacov po Ocasekovej smrti vyšlo najavo, že ju hudobník vynechal zo závete, čo Pořízková neprežívala ľahko. Napriek tomu sa vraj snaží uchovať spomienku na mŕtveho partnera v čo najlepšej podobe, nielen sama pred sebou, ale najmä pred oboma synmi.

shutterstock 1343781965 Čítajte viac Úbohá? Sotva... Za tieto zábery si nahá Pořízková zaslúži ódy, 56-ka triumfuje!
debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Instagram #bikini #Pavlína Pořízková

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....