Irina, Gigi aj Naomi, majte sa na pozore! Mólo u Versace ovládla sexy speváčka

Kým v nedeľu sa konala v Miláne prekvapivá prehliadka so spojením slávnych ateliérov Versace a Fendi, už pár dní pred ňou mali módni fanúšikovia aj profesionáli možnosť vidieť novú kolekciu prvej menovanej - prezentáciu na jar a leto 2022. Značka Versace sa dlhé roky spája s populárnymi osobnosťami šoubiznisu a na spomenutej prehliadke tomu zodpovedal aj výber modeliek.

29.09.2021 02:00
634429997 Foto:
Speváčka Dua Lipa ako modelka na prehliadke značky Versace.
debata

Samozrejme, na móle nechýbali slávne mená z modelingovej brandže ako Gigi Hadid, Naomi Campbell či Irina Shayk. Všetky profesionálne priam dokonalé a všetky poriadne sexi – tak, ako sa na Versace prezentáciu patrí. Azda najodvážnejší model predvádzala práve ruská rodáčka Irina Shayk, jej krátka trblietavá čierna kreácia odhaľovala bruško a pod rozparkom aj vyšportované stehná.

Medzi modelkami na móle sa však tento rok ocitlo aj niekoľko známych žien, celebrít, ktoré sa primárne neživia modelingom. V hanbe popri svojich „profi“ kolegyniach určite nezostali.

Defilé prehliadky značky Versace s kolekciou na...
Modelka Precious Lee na prehliadke Versace...
+4Topmodelka Irina Shayk na prehliadke značky...

Reč je v prvom rade o speváčke Dua Lipe, ktorá sa teší celosvetovej popularite a záujmu fanúšikov na oboch stranách Atlantiku (medzi modelkami bola však tiež Lourdes Leon, dcéra speváčky Madonny). Okrem hudobného úspechu vďaka svojmu zvodnému vzhľadu a kráse Dua Lipa oslovuje aj módnych dizajnérov a rozličné značky na spoluprácu.

Taliansky módny dom Versace je jedným z nich už nejaký ten piatok, keďže Lipu angažoval aj do svojej reklamnej kampane. Minulý týždeň v piatok sa teda rodáčka z Londýna s bosniansko-albánskym pôvodom na móle objavila ako hlavná hviezda.

Topmodelka Irina Shayk na prehliadke značky... Foto: SITA/AP, Luca Bruno
Italy Fashion Versace Topmodelka Irina Shayk na prehliadke značky Versace v Miláne, kolekcie Jar/Leto 2022.

Jej chôdzu aj sexi gestá snímali desiatky kamier, fotoaparátov, ale aj smartfónov z hľadiska. V ostroružovej kreácii s flitrami a nadviazanými prameňmi vyžehlených vlasov vyzerala ako sexy siréna a zdá sa, že si svoj modelingový „debut“ naozaj užívala.

Objavili sa dokonca tvrdenia, že Dua by pokojne mohla konkurovať profesionálkam. Vzhľadom na jej hudobný talent a popularitu asi nehrozí, aby zmenila profesiu zo spevu na modeling. Každopádne, trúfame si tvrdiť, že spolupráca s Versace nebude posledná. Už o pár dní po spomenutej módnej šou sa Lipa objavila tiež na v úvode spomenutej utajenej šou Fendi X Versace.Viac z nej si môžete pozrieť v galériách pod videom aj v odkazoch.

Herečka a influencerka z Tik Toku Addison Rae.
Speváčka Dua Lipa bola opäť supersexy.
+13Aj Elizabeth Hurley a jej syn Damian Hurley sa...
Špeciálnu prehliadku Versace od Fendi, Fendi od...
Zábery na kreácie zo špeciálnej prehliadky...
+9Súčasťou kolekcie boli typické barokové potlače...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #prehliadka #Versace #sexy #Dua Lipa #jar-leto 2022

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....