Nádherná aj so šedinami! Po šokujúcich obvineniach opäť v spoločnosti, Otis očarila na módnych cenách

Kariéru modelky odštartovala už v druhej polovici 80-tych rokov a jej pôvab vzal vtedajší modelingový priemysel útokom. Americká topmodelka Carre Otis však očarí aj po bezmála štyridsiatich rokoch.

14.11.2021 00:00
2021 CFDA Fashion Awards Foto: ,
Bývalá topmodelka Carre Otis.
debata

Dnes 53-ročná rodáčka zo San Francisca sa pred pár dňami objavila na vyhlásení cien Americkej asociácie módnych dizajnérov (CFDA) a od prvého momentu vyvolala nadšené a obdivné reakcie. Žiadne provokatívne šaty či hlboký výstrih pritom nepotrebovala. Stačil elegantný nohavicový kostým, decentná hodvábna košieľka pod ním a bezchybný mejkap s upraveným účesom z uhladených sivých vlasov. Výsledok bol ukážkový.

Herečka a moderátorka Drew Barrymore v šatách z...
Na podujatí sa objavila aj dizajnérka a...
+18Raper Kid Cudi (Vľavo) a Eli Russell Linnetz.

Carre Otis, ktorá je vydatá za enviromentálneho vedca Matthewa Suttona, sa len nedávno znovu ocitla v centre mediálnej pozornosti. Rozhodla sa totiž prehovoriť o pomeroch v modelingovom priemysle a po dlhých rokoch mlčania prehovorila o ťažkých chvíľach, keď ju znásilnil jeden z najslávnejších modelingových bossov Gerald Marie, niekdajší manžel supermodelky Lindy Evangelisty.

lesaamoore Čítajte viac Bývalé topmodelky vo francúzskom senáte: Znásilnenie nesmie mať dobu expirácie!

V auguste Carré Otis podala žalobu na Marieho, pričom tvrdí, že ju „ako 17-ročnú opakovane znásilnil a neskôr ponúkal bohatým mužom z rôznych kútov Európy“. V polovici septembra sa potom zúčastnila na stretnutí so zástupcami francúzskeho senátu, v ktorom desiatka bývalých svetových modeliek spoločne žiadala, aby sexuálne násilie na maloletých nemohlo byť premlčané.

Marieho viní zo sexuálneho naapdnutia alebo znásilnenia už štrnásť žien, obvinenia sú stále v štádiu vyšetrovania. Dnes 71-ročný modelingový expert a bývalý šéf slávnej agentúry Elite všetky obvinenia odmieta.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šediny #pôvab #topmodelka #CFDA Awards #Carre Otis

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...