Splnil sa jej sen! Do bikín na obálke šla aj Kardashianka. Výsledok? Dychberúci...

Slávny plavkový magazín Sports Illustrated tento rok zverejnil obálku svojho špeciálneho plavkového vydania so 74-ročnou modelkou Maye Muskovou na titulnej strane. Ale pozor, nie je to jediná verzia obálky.

18.05.2022 00:00
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian (@kimkardashian)

Časopis, ktorý už niekoľko dekád pravidelne raz ročne vo svojom špeciálnom vydaní prezentuje nové kolekcie plážových odevov, sa v roku 2022 rozhodol priniesť titulné strany hneď 4. Na ďalších dvoch z nich sa do plaviek vyzliekla svetové megahviezdy. Prvá je speváčka Ciara a druhou nie je nik iný ako slávna internetová influencerka a ikona Kim Kardashian.

Štyridsaťdvaročná mama štyroch detí Kardashian zdieľala titulnú stránku s vlastnou fotografiou na svojom profile na Instagrame a neskrývala ani nadšenie, že sa jej čosi také podarilo. „Fotili sme to ešte v januári a bolo fakt ťažké udržať toto tajomstvo taký dlhý čas,“ napísala Kim, ktorá vraj fotenie absolvovala v jednom z jej najobľúbenejších miest na svete – v Dominikánskej republike.

Maye Musk Čítajte viac To tu ešte nebolo! 74-ročná mama Elona Muska pózuje v plavkách na titulke slávneho magazínu!

„Je to obrovská pocta a splnený sen byť na obálke Sports Illustrated Swimsuit Edition,“ dodala ešte 42-ročná Kardashian, ktorej šteklivý záber z obálky so sexy pózou v dvojdielnych bikinách doplnili ďalšie obrázky (preklikajte si ich šípkou vpravo).

Pre speváčku a tanečnicu Ciaru je vlastná titulná stránka slávnej edície magazínu rovnako veľkým úspechom a krásna Američanka neskrývala svoje nadšenie. Trojnásobná mama, ktorá je manželkou športovca Russella Wilsona, sa vraj pre fotenie ešte viac venovala prísnemu režimu a tréningu. Na záberoch tak predvádza naozaj bezchybné telo.

Do „štvorice“ sa okrem v úvode spomenutej Maye Muskovej, 74-ročnej mame Elona Muska, ktorá je modelkou, dietologičkou a motivátorkou a historicky tiež najstaršou tvárou z obálky Sports Illustrated Swimsuit Edition, sa ešte svet dočkal aj modelky Yumi Nu. Kyprá kráska s plnými tvarmi zastupuje skupinu žien s plnšími proporciami. Na titulke pózuje v dvojdielnych bikinách a hrdo predvádza svoje kilogramy navyše.

Pozrite si všetky štyri titulné strany a vyberte v našej ankete, ktorá sa vám páči najviac.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #plavky #obálka #Ciara #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Maye Musk #Yumi Nu

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...