Slávna Češka, ktorej telo obdivovala celá Amerika pred 19 rokmi? Fíha, nič sa na nej nezmenilo

Posledné mesiace trávila predovšetkým materskými povinnosťami a sústredením sa na rodinu. Keď však zavolá slávna klenotnícka značka, nedá sa asi povedať nie...

31.05.2022 13:45
Česká modelka a filantropka Petra Němcová. Foto: ,
Česká modelka a filantropka Petra Němcová.
debata

Petra Němcová, niekdajšia česká topmodelka sa len pred pár dňami objavila na slávnom filmovom festivale v Cannes. Nielen na červenom koberci v rámci premiéry, ale tiež na charitatívnom galavečere amfAR. Práve tam ju zlákala klenotnícka značka Chopard, s ktorou krásna Petra nespolupracovala prvýkrát.

S prezidentkou domu luxusných šperkov Carolin Scheufeleovou má Němcová dlhoročný, priam priateľský vzťah. Potvrdili to aj zábery z jej Instagramu, kde sa usmiata a spokojná dáma objavila v spoločnosti Scheufeleovej v priestoroch luxusného showroomu, ale tiež na samotnej akcii amfAR. Z nej pochádza aj niekoľko veľmi špeciálnych momentiek, ktoré sa pred objektívy na oficiálnom pózovaní nedostali.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova)

Němcová mala napríklad pod éterickými šatami od dizajnérky Celie Kritharioti obuté hotelové papučky namiesto lodičiek či sandálikov na podpätku. Němcová tiež zverejnila video dobre sa zabávajúcich hostí. Pri jej stole sa napríklad nachádzala americká herečka a producentka Eva Longoria a obe dámy spoločne sa naozaj skvelo bavili pri vystúpení Rickyho Martina.

Natasha Poly Čítajte viac Ruská krása stopku v Cannes nedostala! Zjavila sa Nataša, aj vietor fúkal k jej službám

Z Němcovej záberov na sociálnych sieťach však zaujme mnohých fanúšikov najviac ten, ktorý 42-ročná rodáčka z Karvinej zverejnila v polovici mája. Predtým než vyrazila s rodinou do Cannes. Němcová sa totiž nechala zvečniť na pláži v dvojdielnych bikinách a predviedla ukážkové a priam dokonalé krivky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Nemcova (@pnemcova)

Českú topmodelku v úvode jej kariéry preslávilo pózovanie pre plavkový špeciál magazínu Sports Illustrated – ako jedna z vyvolených modeliek sa dokonca ocitla na jeho titulnej strane. To bolo naposledy v roku 2003, teda presne pred 19 rokmi (FOTO TU). Zdá sa však, že Němcovej forma sa ani za dve dekády nezmenila ani štipôčku. Kráska sa po pôrode dcérky dostala späť do ukážkovej formy. Viac si pozrite aj v našej bohatej galérii topmodeliek na festivale.

Topmodelka Sara Sampaio v šatách z dielne...
Topmodelka Kaia Gerber prišla podporiť svojho...
+53Topmodelka Izabel Goulart v kreácii David Koma.

Magazín Sports Illustrated nedávno zverejnil aj svoje najnovšie vydanie plavkového špeciálu, pričom na titulnú stranu vybral kvarteto známych žien. Ak sa chcete dočítať viac, kliknite sem.

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #forma #Sports Illustrated Swimsuit Issue #Petra Němcová #Chopard

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...