Tomu sa vraví brigáda! Olympijský šprintér vytasil ukážkové svaly, vyrazil na milánske móla

Jeho tvár zvyčajne vídať v televízii a fotografiách na atletickej ploche na štadióne. Prípadne na stupienkoch víťazov. Taliansky atlét s americkým pôvodom Marcell Jacobs je hviezdnym športovcom. Zdá sa však, že pri tom skončiť neplánuje.

22.06.2022 00:00
Italy Fashion Dsquared2 Mens SS 23 Foto: ,
Šprintér Marcell Jacobs v zákulisí prehliadky Dsquared2 v Miláne.
debata

Dvadsaťsedemročného rodáka z texaského El Pasa mali možnosť v uplynulých dňoch vidieť aj hostia na prehliadkach pánskej módy v Miláne, kde sa predstavili svetoznáme značky ako Prada, Fendi, Dolce & Gabbana či Armani. Nechýbali ani mnohé ďalšie a dokonca dve z nich oslovili Jacobsa s ponukou na predvádzanie kolekcie. 186 centimetrov vysoký urastený fešák sa nenechal dlho prehovárať.

Šprintér Marcell Jacobs v zákulisí prehliadky...
Marcell Jacobs na prehliadke značky Marcelo...
+4Marcell Jacobs na prehliadke značky Marcelo...

Počas uplynulého víkendu sa Jacobs objavil najprv na prehliadke značky Dsquared2, kde sa postavil vedľa manekýnov a predviedol odevy z dielne kanadského dua Deana a Dana Catenovcov. V zákulisí fotografi zachytili atléta bez trička.

Zjavne mu však nerobilo problém, že ho objektívy fotografujú hore bez. Jeho svalnaté potetované telo si to priam „pýtalo“. A navyše ho strážila jeho manželka Nicole Daza, s ktorou spoločne vychovávajú už dvoch synov.

André Lamoglia Čítajte viac Fešák zo seriálu Elita ako dokonalý model! Milánsku šou ovládol aj s hrdinom Stranger Things

Pri DSquared2 pritom Lamont Marcell Jacobs Jr., ako znie celé jeho meno, neskončil. Následne sa taliansky šprintér, ktorý na olympiáde v Tokiu získal dve zlaté medaily, objavil aj na prezentácii kolekcie Jar/Leto 2023 od Marcela Burlona. Tam ho mohli diváci vidieť v bielom tielku a modrých nohaviciach na traky, ktoré čiastočne priponali pracovnú kombinézu.

Viac si pozrite v galérii. Prehľad trendov pánskej módy z Milána nájdete v našej galérii nižšie.

Manekýni na prehliadke pánskej kolekcie značky...
Manekýni na prehliadke pánskej kolekcie značky...
+14Manekýni na prehliadke pánskej kolekcie značky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #atlét #Marcell Jacobs #DSqaured2

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...