Amélia z Montmartru po 21 rokoch? Vyzerá TOP a predvádza sa... rovno na móle

Azda len málokto by nepoznal slávny francúzsky film s herečkou Audrey Tautouovou Amélia z Montmartru.

25.06.2022 00:00
debata
zväčšiť Herečka Audrey Tautou ako modelka na prehliadke... Foto: Valerio Mezzanotti / Shutterstock Editorial / Profimedia
Audrey Tautou Herečka Audrey Tautou ako modelka na prehliadke značky AMI by Alexandre Matiussi v Paríži.

Francúzska hviezda si so svojou rolou získala srdcia divákov po celom svete aj prirovnania k slávnym hereckým divám a idolom štýlu. Nič sa nezmenilo ani po 21 rokoch.

Áno, od nakrútenia filmu uplynulo minulý rok presne dvadsať rokov a po dvoch dekádach patrí rodáčka z francúzskeho Beaumontu stále medzi hviezdy európskej kinematografie a tiež dámy, ktoré sú ikonami štýlu. Vo štvrtok podvečer to Tautou potvrdila aj inak ako len zábermi na červenom koberci. Drobná tmavovláska s typickými kučerami sa totiž objavila na módnej prehliadke. Nie ako hosť, ale modelka.

Audrey Tautou ako čudáčka Amélia z Montmartru,... Foto: ASFK
Audrey Tautou, Amélia z Montmartru Audrey Tautou ako čudáčka Amélia z Montmartru, ktorá prináša drobné radosti do života ľudí a sama hľadá lásku.

Tautouovú zlákal na túto rolu dizajnér Alexander Matiussi, ktorý stojí za stále populárnejšou značkou AMI. Prehliadka pánskej kolekcie, v ktorej však nechýbali ani dámske kreácie, sa konala vo štvtok podvečer práve vo štvrti Montmartre.

Italy Fashion Dsquared2 Mens SS 23 Čítajte viac Tomu sa vraví brigáda! Olympijský šprintér vytasil ukážkové svaly, vyrazil na milánske móla

Štyridsaťpäťročná Audrey sa na nej objavila v kombinácii džínsov s vysokým pásom, košeľovej blúzky a oversized trenčkotu. Pohľady hostí prehliadky naznačovali, že aj ich mnohých prekvapila prítomnosť tejto dámy. Audrey Tautou je totiž známa tým, že sa zdržiava viac mimo pozornosti kamier a fotoaparátov (aj napriek svojej profesii).

Dizajnér Matiussi však môže byť spokojný, keďže so svojou tvorbou oslovuje dámy aj pánov, ktorí sú vzormi pre širšiu verejnosť. Lepšiu reklamu si teda želať nemôže. Na štvrtkovej prehliadke si pozornosť vyslúžila aj bývalá topmodelka, dnes najmä herečka Cara Delevingne. Aj ona sa zaradila do šíku modeliek a modelov, aby prezentovala kolekciu na sezónu Jar/Leto 2023. Viac o móde z Milána na túto sezónu si pozrite v galérii nižšie.

Manekýni na prehliadke pánskej kolekcie značky...
Manekýni na prehliadke pánskej kolekcie značky...
+14Manekýni na prehliadke pánskej kolekcie značky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Cara Delevingne #Paríž #Audrey Tautou #AMI

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....