Ako živá bábika! Nórska kráska sa vydala v Portofine, zábery zo svadby - bola to luxusná idyla

Nádherná nevesta bola severská topmodelka Frida Aasen, ktorá vo štvrtok povedala áno svojmu talianskemu snúbencovi. Svadba v Portofine bola veľkolepá a opulentná.

15.07.2022 18:07
707497844 Foto:
Nórska topmodelka Frida Aasen v svadobných šatách, ktoré vznikli v ateliéri dizajnéra Elieho Saaba.
debata (3)

Dvadsaťsedemročná Frida, ktorú čitatelia Pravdy môžu poznať najmä ako krásku na červenom koberci v rámci festivalu v Cannes, povedala vo štvrtok áno svojmu snúbencovi Tommymu Chiabrovi – talianskemu podnikateľovi. Dvojica sa zasnúbila v auguste minulého roka po bezmála dvoch rokoch spoločného chodenia. Ani nie do roka od oznámenia zásnub sa teda konal sobáš, na ktorom sa zúčastnili nielen rodiny oboch mladomanželov, ale aj medzinárodná európska smotánka. Dvojica sa rozhodla zosobášiť tam, kde prebehli aj ich zásnuby.

Nórska topmodelka Frida Aasen v svadobných...
Supermodelka Frida Aasen si vzala talianskeho...
+2Supermodelka Frida Aasen si vzala talianskeho...

Na záberoch paparazzov bolo možné spoznať ruskú topmodelku Natashu Polyovú či britskú boháčku a celebritu Chloe Greenovú. Nechýbal ani jej otec Philip Green, niekdajší majiteľ siete obchodov Topshop či bývalý boss F1 Flavio Briatore.

Supermodelka Frida Aasen si vzala talianskeho... Foto: / ipa-agency.net / IPA / Profimedia
Frida Aasen, Tommy Chiabra Supermodelka Frida Aasen si vzala talianskeho podnikateľa Tommyho Chiabru počas opulentnej svadby v talianskom Portofine.

Samozrejme, v centre pozornosti bola predovšetkým očarujúca nevesta. Blondínku, ktorá vzhľadom často pripomína priam živú bábiku, obliekol do pompéznej bielej róby s odhalenými ramenami libanonský dizajnér Elie Saab. Hodnota šiat nebola vyčíslená, ale dá sa očakávať, že išlo o minimálne päťcifernú sumu. Svadobná róba bola súčasťou kolekcie Jeseň/Zima 2022–2023.

britneyashi Čítajte viac Tu sú fotky zo svadby Britney! Šaty nevesty šili 700 hodín, prišiel kôň s kočom a na záver: Bosá Britney dole bez

Aasen, ktorá v minulosti pracovala ako modelka pre značku Victoria's Secret, patrí medzi najúspešnejšie nórske modelky. Jej kariéru popri práci so značkou VS podporili aj spolupráce s renomovanými odevnými či klenotníckymi domami. Rovnako je vyhľadávanou tvárou pre kozmetické reklamy. Ako uviedli zdroje z okolia modelky, spoločným želaním páru je, aby sa im zadarilo so spoločným potomkom.

VIDEO: Najkrajšie nevesty na Slovensku – rok 2020

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #snúbenec #Portofino #Frida Aasen #mall.tv

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...