Evangelista triumfuje na obálke slávneho Vogue! Tvár ako pred 25 rokmi... neuveríte, čo s ňou urobila vizážistka

Najprv sa objavila v reklame slávneho výrobcu kožušín a dámskych kabeliek. Návrat niekdajšej supermodelky Lindy Evangelisty pred objektívy sa však koná naozaj vo veľkom štýle. Pribudli nové zábery.

20.08.2022 07:22
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Kanadská rodáčka, ktorá sa úplne stiahla do ústrania po tom, čo podstúpila nevydarený skrášľovací zákrok a skončila permanentne zdeformovaná, sa stala hviezdou najnovšieho vydania britského magazínu Vogue. Evangelista pózuje na obálke septembrového čísla, ktoré je považované za najdôležitejšie v rámci celého roka. Septembrový magazín totiž prináša zvyčajne najviac reklám a je najväčším lákadlom aj pre inzerentov z prostredia luxusných značiek. Rovnako sa teší obľube v rámci čítanosti a predaji medzi fanúšikmi.

Linda Evangelista Čítajte viac Veľký návrat božskej Lindy Evangelisty pred objektívy! Modelka oslavuje štvrťstoročnicu slávnej kabelky

Päťdesiatsedemročná modelka sa na obálke magazínu objavila v červenom latexovom kabáte, so šatkou a klobúkom na hlave. Čo je však okamžite rozpoznateľné, je jej slávna a krásna tvár. Aj na ďalších záberoch je dominantou práve tvár slávnej modelky. Objavili sa však už aj kritické hlasy, že Evangelista je na fotografiách taká vyretušovaná, že sa z jej podoby zdá, akoby fotografie vznikli pred 25 rokmi a nie dnes.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Jasnú odpoveď má však samotná Evangelista, ktorá priznáva, že jej bezchybný vzhľad je najmä zásluhou jednej z najslávnejších vizážistiek sveta Pat McGrathovej. Tá sa nepomohla len líčením, ale dokonca pri tvári Evangelisty použila pásku a elastické gumičky.

Adriana Sklenaříková Čítajte viac Konečne! Sklenaříková sa dočkala triumfu, na ktorý čaká každá modelka. Toto je výsledok

„To už nie je moja čeľusť a krk v skutočnom živote – a nemôžem všade chodiť s páskou a gumičkami," uviedla na margo svojich úprav, o ktoré sa postarala špičková make-up artistka. "Snažím sa milovať samu seba takú, aká som, ale čo sa fotiek týka… Pozrite, pri fotografiách si vždy myslím, že sme tu na to, aby sme vytvárali fantázie. Vytvárame sny. Myslím, že je to povolené. Na týchto obrázkoch je postarané aj o všetky moje neistoty, takže robím to, čo miluje,“ vysvetlila bývalá supermodelka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Vogue #líčenie #obálka #Linda Evangelista #Pat McGrath

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...