Takto ste Jacksonovu dcéru ešte nevideli! Paris odhalila sexy stránku, je z nej hviezda reklamy

Nálepky dcéry kráľa popu sa asi nezbaví. Ale Paris Jackson robí všetko preto, aby si vybudovala aj vlastnú kariéru.

15.12.2022 00:00
Paris Jackson Foto: ,
Paris Jackson na prehliadke Celine Jeseň/Zima 2023 v Los Angeles.
debata

Jednou z jej zastávok na tejto ceste je nepochybne aj príležitostná práca v modelingu. Doterajšie „menšie“ skúsenosti však tentoraz zatienila najnovšia príležitosť, ktorú 24-ročná Paris chytila pevne do rúk. Stala sa totiž tvárou renomovanej a luxusnej módnej značky.

Michael Jackson, Thriller, 40. výročie Čítajte viac Jacksonov kultový Thriller má 40! Ako dnes vyzerá kráska z klipu a s kým sa spevák odcudzil? Toto ste netušili

Reč je o módnom ateliéri Dundas, za ktorým stojí dizajnér Peter Dundas a ktorý oblieka mnoho celebrít Hollywoodu. Práve prostredná z troch ratolestí zosnulého kráľa popu Michaela Jacksona sa stala ambasádorkou aktuálnej odevnej kolekcie.

Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke Celine...
Herec Dustin Hoffman a jeho manželka Lisa...
+17Socialite Paris Hilton na prehliadke Celine...

Paris zvečnil fotograf vo viacerých módnych kúskoch, pričom niektoré z nich výrazne podčiarkujú sexepíl a pôvaby 24-ročnej hnedovlásky. Paris Jackson pózuje napríklad v červenom zamatovom trenčkote, minišatách s prestrihmi na hrudi, alebo napríklad v čiernom body s čipkovaným vrchným dielom, ktorý odhaľuje aj obnaženú pokožku plnú tetovaní pod ním.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa D U N D A S (@dundasworld)

Paris Jackson je bez pochybností mladou dámou, ktorú móda baví. Iba pred pár dňami sa objavila napríklad tiež na prezentácii novej kolekcie francúzskej značky Celiné, ktorá sa konala v priestoroch legendárneho divadla v Los Angeles. Na jeseň bolo zase možné Jacksonovú vidieť na niekoľkých parížskych prehliadkach, kde ju organizátori usadili do prvého radu.

Prince Jackson Čítajte viac V rukách otca Michaela Jacksona visel ako batoľa metre nad zemou! Takto dnes vyzerá najmladší potomok kráľa popu

Známy je však tiež „škandál“, keď sa Paris Jackson rozhodla opustiť prehliadku ešte pred jej začiatkom. Urobila tak konkrétne v prípade značky Dior pred pár rokmi. Na módnej šou sa v úvode objavili živé kone a dcéru Michaela Jacksona údajne nahnevalo zaobchádzanie so živými zvieratami a ich „zneužívanie“ v rámci šou. Zodvihla sa vtedy zo svojho miesta a šou opustila.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa D U N D A S (@dundasworld)

Ďalšie zábery z kampane s Paris Jacksonovou si pozrite na druhej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #kampaň #reklama #Paris Jackson #Dundas

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...