Taká nádherná, po boku najväčšej lásky svojho života! Tu je posledný červený koberec topmodelky Tatjany Patitzovej

Na jeseň roku 2022 zavítala Patitz do Nemecka a práve v jej rodnej krajine sa ukázala posledný raz na červenom koberci.

14.01.2023 00:00
Tatjana Patitz Foto:
Tatjana Patitz v Berlíne na jeseň 2022 na podujatí Tribute To Bambi .
debata

Správa o smrti slávnej modelky Tatjany Patitzovej obletela celý svet, za krásnou rodáčkou z Nemecka smúti nielen módny svet. Supermodelka podľahla rakovine prsníka.

Tatjana Patitz Čítajte viac Príčina smrti supermodelky Tatjany Patitzovej je odtajnená! Tu sú odkazy Crawfordovej či Schifferovej

Na jeseň roku 2022 zavítala do Nemecka a práve v jej rodnej krajine sa ukázala na červenom koberci. Nikto vtedy ani len netušil, že to bude posledné verejné vystúpenie očarujúcej blondínky. A bolo naozaj výnimočné. 56-ročná Patitz prišla oblečená v čiernej, ale jej tvár doslova žiarila, blond hrivu mala rozpustenú a vlasy jej padali na plecia. Do objektívov rozdávala jeden úsmev za druhým. Bola očarujúca.

zväčšiť Tatjana Patitz so synom  Jonahom v roku 2022 v... Foto: ČTK / imago stock&people / Eventpress Golejewski
Tatjana Patitz Tatjana Patitz so synom Jonahom v roku 2022 v Berlíne.

Ako píše nemecký magazín Gala, modelka sa naposledy objavila na červenom koberci len pár mesiacov pred smrťou – 5. októbra 2022 v Berlíne. Pred objektívmi ju sprevádzala najväčšia láska jej života, syn Jonah (19). Ten sa na červených kobercoch takmer neobjavoval, preto bolo pózovanie mamy so synom naozaj výnimočným momentom. Išlo o podujatie s názvom „Tribute To Bambi“. Ide o charitatívny projekt zameraný na pomoc deťom a mladým ľuďom, ktorí sa ocitnú v núdzi. V októbri predniesla Patitz na podujatí aj emotívny prejav.

Archívny záber z kariéry supermodelky Tatjany...
 Tatjana Patitz ako jedna z hviezd na akcii...
+8Tatjana Patitz na podujatí GQ Men of the Year...

Nemecká rodáčka sa mamou stala v roku 2004, krátko pred 40-kou. Porodila syna Jonaha, ktorého otcom je jej exmanžel, americký obchodník Jason Johnson. Modelka bola zaňho vydatá v rokoch 2003 až 2009. Po ich rozchode syna vychovávala v Kalifornii sama – viac čítajte tu. Syna zbožňovala a na Instagrame, kde zverejňovala aj spoločné zábery, ho nazývala najväčšou láskou svojho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #Tatjana Patitz

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...