Nahá na koni? Kendall Jenner novými zábermi nadchla fanúšikov a... plesajú aj ochranári planéty

Ďalšiu zvodnú kampaň má na konte americká supermodelka Kendall Jenner. Tentoraz sa však okrem vyzliekania pred objektívom mohla tešiť aj zo svojej vášne v súkromí.

24.08.2023 12:00
debata (1)
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Stella McCartney (@stellamccartney)

Členka slávneho klanu Kardashianovcov sa objavila v novej reklamnej kampani na módnu značku Stella McCartney. Internet vzali útokom zábery 27-ročnej tmavovlásky, ktorá leží takmer nahá na koni, obuté má len vysoké čižmy so vzorom a v jednej z rúk jej visí kabelku s rovnakým vzorovaným motívom, ktorá zahaľuje jej intímne partie.

Kylie Jenner Čítajte viac Úzky driek, zvodné krivky v bikinách! Kylie Jenner vyrazila do exotiky, ale nepripomína vám... áno, Kim!

Hoci mnoho fanúšikov bude s nadšením pozerať na ich milovanú modelku na ďalšom z vydarených profesionálnych záberov, v tomto prípade budú potešení aj ochranári. Luxusná obuv aj kabelka sú totiž vyrobené z inovatívneho materiálu, ktorý vznikol z hroznového odpadu. Stella McCartney roky odmieta pracovať s pravou kožou a kožušinami a za tento prístup si získala počas dlhoročnej kariéry tisíce verných klientov.

zväčšiť Topmodelka Kendall Jenner v šatách Khaite na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Kendall Jenner Topmodelka Kendall Jenner v šatách Khaite na akcii CFDA Fashion Awards.

V prípade Kendall Jennerovej bolo vraj fotenie tejto kampane jedným z jej doteraz najpríjemnejších pracovných zážitkov. Dôvodom je jej láska ku koňom. „Kendall jazdí na koni odmalička, rovnako ako ja, tiež má vlastný ranč. A bolo úžasné sledovať s akou ľahkosťou pristúpila k týmto citlivým stvoreniam, ako sa okolo nich pohybovala a oni okolo nej. Zachytenie tohto spojenia oživuje skutočnú silu koní prostredníctvom našej vízie a módy,“ komentovala dizajnérka.

Angelina Jolie Čítajte viac Kabelka, do ktorej sa vmestí všetko: Miluje ju Angelina Jolie, budete aj vy. A nemusí byť ani za tisíce

Kendall Jenner sa okrem nahého pózovania ocitla aj na ďalších záberoch, ktoré by sa mali v časopisoch či ďalších formátoch reklamnej komunikácie objaviť v nasledujúcich týždňoch.

Modelka   Isabeli Fontana na pláži v Cannes.
Modelka Alessandra Ambrosio na ostrove Ibiza.
+3 Gisele Bundchen v máji n apláži v Miami.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kampaň #modelka #Kendall Jenner

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...