Nielen rozvod, ale aj chorí rodičia: Bolo toho fakt veľa, prehovorila o ťažkom roku supermodelka Bündchen

Prekvapení zostali mnohí, keď si minulý rok prečítali o tom, že slávnej brazílskej modelke a jej manželovi, americkému športovcovi Tomovi Bradymu, sa rozpadá manželstvo. Až dodnes 42-ročná supermodelka mlčala.

24.09.2023 10:00
Gisele Bündchen Foto:
Supermodelka Gisele Bündchen na archívnom zábere.
debata

V rozhovore pre magazín People však Gisele Bündchen urobila prvýkrát výnimku a vrátila sa do náročného obdobia, ktoré prežívala v období rozpadu svojho 13-ročného manželstva. Okrem toho, že musela ustáť rozvod, zároveň sa starala aj o dvoch chorých rodičov.

Hugh Jackman a jeho manželka Deborra-Lee Furness. Čítajte viac Toto je obrovský šok: Patrili medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu, teraz hlásia koniec... po 27 rokoch manželstva

"Bolo to veľmi ťažké pre moju rodinu. Bolo toho veľa – v každej oblasti môjho života,“ citoval krásku magazín People v pondelňajšom rozhovore.

zväčšiť Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Tom Brady, Gisele Bündchen Manželia Tom Brady a Gisele Bündchen na archívnom zábere z roku 2018.

„Mám pocit, že vždy, keď prší, tak fakt poriadne leje. So všetkými tými rôznymi zvratmi, ktoré život prináša, to najlepšie, čo môžeme urobiť, je dať z nás to najlepšie, čo nám bolo podarované,“ pokračovala známa kráska z mól a magazínov.

Gisele Bündchen Čítajte viac Titul supermodelky mala zaslúžene: Keď sa Gisele objaví v gala, vždy to je úchvatný pohľad

Pre americký magazín prezradila, že v náročnom období jej veľmi pomohla meditácia. Dokázala sa s ňou vraj pozrieť na vlastné emócie s odstupom. „Z miesta, kde nie ste reaktívny, ale proaktívny,“ vysvetlila kráska. A motiváciou jej boli najmä jej dve deti, ktorých otcom je práve známy hráč amerického futbalu.

Modelka Gisele Bündchen.
Gisele Bündchen a  Tom Brady.
+5Gisele Bündchen a  Tom Brady.

„Ak sa cítite dobre, ste lepšia mama, ste lepší priateľ, ste pokojnejšia, trpezlivejšia, milujúcejšia a držíte sa viac pri zemi,“ poodhalila pohľad na veci Gisele, ktorá tiež dodala, že niečo podobné „neurobí nikto za vás“.

Iba nedávno sa objavili aj správy o tom, že Bündchen kúpila novú nehnuteľnosť s veľkým pozemkom. Usadlosť a ranč, na ktorom sa môže venovať aj milovaným koňom, si zadovážila za niečo viac ako 9 miliónov dolárov. Exkluzívne zábery z miesta si pozrite nižšie.

Vonkajší priestor ranča poskytuje viacero...
Takto vyzerá nová usadlosť, ktorú si...
+6Takto vyzerá nová usadlosť, ktorú si...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozvod #Gisele Bündchen #meditácia #obdobie

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...