Najsexi kráska módnych cien? Dcéra slávnych rodičov v priehľadných šatách, toto nebolo prístupné ani pre sociálne siete

Narodila sa do známej šoubiznisovej rodiny a odmalička bola v kontakte so svetom filmu, televízie či modelingu. Až keď dospela, sa však rozbehla práve jej modelingová kariéra.

08.11.2023 00:00
debata
Modelka Amelia Gray Hamlin prišla v kreácii Alaia. Foto: ČTK / AP / Evan Agostini
820338486 Modelka Amelia Gray Hamlin prišla v kreácii Alaia.

Dnes 22-ročná Amelia Hamlin sa objavila v pondelok večer aj na vyhlásení cien amerických módnych dizajnérov a okamžite sa zaradila medzi najodvážnejšie dámy večera. Z prozaického dôvodu, v belasej transparentnej kreácii Alaia totiž odhalila aj to, čo zvyčajne na červených kobercoch zostáva skryté. Zábery v priehľadných šatách boli najmä na sociálnych sieťach rozmazané aj kvôli tomu, že modelka pod tenučkou belasou látkou odhalila bradavky.

Demi Moore prišla na podujatie v kreácii Carolina Herrera Čítajte viac Očarujúca Demi Moore opäť bodovala medzi hviezdami mladšími o polovicu. Galavečer dizajnu ozdobila aj dokonalá Ratajkowski či Hathaway v džínsovine

Amelia, ktorá je mladšou z dvojice dcér herečky Lisy Rinny a herca Harryho Hamlina, si však pozornosť objektívov celkom zjavne užívala. Zvyknutá je na ňu už od tínedžerského veku, keďže jej mama patrila medzi hviezdy reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills. A dcéry sa objavovali pred kamerou spoločne s ňou.

J Balvin a jeho partnerka - modelka Valentina...
Kim Kardashian v kreácii Chrome Hearts na...
+37Herečka Demi Moore prišla na podujatie v...

Zaujímavosťou pritom je, že Amelia na módnom móle debutovala až v roku 2017, keď mala sedemnásť rokov. Vtedy otvárala a zatvárala prehliadku ateliéru Dennis Basso. Ako uvádza niekoľko mediálnych informácií o nej, cieľ stať sa modelkou bol jej najväčším snom a tvrdo na ňom pracovala. Učila sa správnej chôdzi, výrazom, ale tiež sa snažila naberať vedomosti o módnej scéne samotnej. Vyplatilo sa.

zväčšiť Modelka Amelia Hamlin a jej mama Lisa Rinna na... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Amelia Hamlin a jej mama Lisa Rinna Modelka Amelia Hamlin a jej mama Lisa Rinna na podujatí v Los Angeles v lete 2022.

Tmavovláska, ktorá v minulosti randila aj so slávnym plejbojom Scottom Disickom, sa stihla objaviť na prehliadkach značiek ako Dsquared2, Vivienne Westwood, Balenciaga, Alexander Wang, Max Mara, Tod's či Jacquemus alebo GCDS.

Charlize Theron Čítajte viac Ponožky do sandál ako neprípustné? Tak sa pozrite na jednu z najkrajších žien sveta... oscarová Theron vie, čo sa nosí a nebojí sa to použiť!

„Pre mňa je to neuveriteľný pocit, keď sa dizajnér rozhodne zahrnúť vás do svojej vízie a chce, aby ste svojim spôsobom reprezentovali jeho oblečenie. Tiež milujem, že môžem cestovať po svete a stretávať toľko krásnych duší z rôznych oblastí života,“ uviedla v septembri pre Vogue kráska, čo najviac zbožňuje na práci modelky. Okrem Amelie si pozrite aj ďalšie hviezdy na akcii CFDA Fashion Awards 2023.

Pozrite si tiež: Slávnostné gala LACMA Art+Film Gala 2023
Manželia Jennifer Lopez a Ben Affleck, obaja...
Herečka Salma Hayek (vľavo) a herečka Niecy...
+72Herečka a speváčka Jennifer Lopez v kreácii Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #modelka #Lisa Rinna #Amelia Hamlin

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....