Na komentáre o opuchnutej tvári po skrášľovacom zákroku slávna Brazílčanka reaguje: Toto je tvár unavenej mamy

Slávna brazílska modelka a dlhoročný anjelik značky Victoria's Secret, Adriana Lima (42), poslala odkaz kritikom na sociálnych sieťach.

17.11.2023 00:00
adriana lima Foto:
Adriana Lima na premiére nového kinofilmu Hry o život s podtitulom Balada o hadoch a vtáčatkách.
debata

42-ročná čiernovláska sa pred pár dňami objavila na premiére nového kinofilmu Hry o život s podtitulom Balada o hadoch a vtáčatkách. Okamžite po jej vystúpení pred objektívmi sa začali ozývať internetoví kritici, ktorí špekulovali nad jej opuchnutou tvárou. Podľa nich si mala slávna 40-nička, ktorá roky patrí medzi najlepšie platené modelky sveta, nechať urobiť zákrok na tvári – po ktorom jej ešte zostali výrazné opuchy.

Adriana Lima v šatách Ferragamo Čítajte viac Jej dcéry už poriadne vyrástli, z niekdajšieho anjelika v bielizni je dnes multi-mama. Aha, koľko detí má Adriana Lima pod palcom

Na množstvo negatívnych komentárov modelka zareagovala v príbehu na Instagrame, kam „zavesila“ aj svoju fotografiu bez majkapu, ku ktorej napísala: „Tvár unavenej mamy jednej tínedžerky a dvoch ešte ani nie tínedžerov, jedného veľmi aktívneho ročného dieťaťa, ktoré sa práve učí chodiť. A troch psov… Ďakujem za váš záujem.“

zväčšiť Adriana Lima reagovala na Instagrame na...
lima Adriana Lima reagovala na Instagrame na kritiku, zverejnila fotografiu bez mejkapu.

Na spomínanej premiére sa spolu s modelkou ukázal na červenom koberci aj jej partner Andre Lemmers, filmový a televízny producent, s ktorým má pätnásťmesačného syna Cyana. Okrem neho má z predošlého manželstva s basketbalistom Marko Jaricom dve dcéry – Siennu (10) a Valentinu (14). Lemmers má z predošlého vzťahu dve deti – syna a dcéru.

zväčšiť Modelka Adriana Lima a jej partner Andre... Foto: Profimedia
Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers Modelka Adriana Lima a jej partner Andre Lemmers prišli na premiéru aj spoločne s deťmi, ktoré má každý z predchádzajúcich vzťahov. Spoločného potomka nechali doma, má len 15 mesiacov.

Lima sa v roku 2000 stala jedným z anjelov značky spodnej bielizne Victoria's Secret, čo jej vynieslo milióny dolárov, niekoľko rokov sa objavovala v top desiatke najlepšie zarábajúcich modeliek sveta. V roku 2014 sa stala dokonca jednou z mála krások, ktoré mali možnosť na pódiu počas slávnej šou Victoria's Secret odprezentovať Fantasy Bra – špeciálnu niekoľkomiliónovú podprsenku, ktorú každoročne vyrobili špeciálne na módnu šou vychytení klenotníci.

Brazílska modelka Adriana Lima v roku 2016.
Brazílska modelka Adriana Lima v roku 2006...
+7Brazílska modelka Adriana Lima v roku 2015.

Preslávila ju nielen značka spodnej bielizne Victoria's Secret, ale aj dlhoročná spolupráca s kozmetickou značkou Maybelline, rovnako často sa objavovala v plavkách na plagátoch talianskej značky Calzedonia.

Herečka Hunter Schafer v kreácii Alexander...
Zľava: Herci Hunter Schafer, Tom Blyth, Rachel...
+11Herec Tom Blyth a jeho kolegyňa Rachel Zegler...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #facelift #Adriana Lima #botox

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...