Najkrajšia žena sveta stojac nad ním hore bez, tak spomína na štart slávnej kariéry: O pár rokov si švédsky model vzal ženu, s ktorou láska kvitne dodnes

Koncom deväťdesiatych rokov patril medzi najobsadzovanejších modelov planéty. Švédskemu rodákovi otvorila dvere do sveta modelingu kampaň pre módny dom Versace.

02.03.2024 00:00
Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt Lundqvist Foto:
Model Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt Lundqvist na slávnostnej premiére v New Yorku.
debata (3)

Alex Lundqvist sa objavil aj na nedávnej newyorskej premiére seriálu Režim. Hoci nepatrí medzi herecké hviezdy (aj keď herectvo si už vyskúšal), pozornosť mu patrila právom. Aj dnes ešte patrí medzi legendárne postavy modelingového priemyslu.

675127881 Čítajte viac Keď sa pre nich prvýkrát vyzliekla, písal sa rok 2002! Dnes má 53 rokov a právom ovládla mólo Dolce & Gabbana, môže byť ešte viac sexy?

Lundqvist mal 24 rokov, keď ho pre svet veľkej módy objavil známy fotograf Bruce Weber. Písal sa rok 1996 a rodáka zo Štokholmu, ktorého zábery sa dovtedy objavovali v menších kampaniach či lokálnych periodikách, oslovil Weber na spoločné fotenie. Za pár týždňov mal urastený Švéd s dokonalým profilom a fyzickou formou vo vrecku kontrakt na fotenie reklamy pre Versace. Spoločnosť mu robila supermodelka Helena Christensen.

Herečka Kate Winslet stvárňuje v novom seriáli...
Herečka Carla Gugino na slávnostnej premiére...
+4Model Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt...

„Povedali mi, že Bruce by ma chcel odfotiť pre Versace kampaň s Helenou Christensen. Jasné, že som ju poznal. Vedel som, že je Dánka. Videl som ju vo videu Chrisa Isaaca a hovoril som si, bože, veď to je tá najkrajšia žena na svete. A potom sme skončili na stole. Ona stála nado mnou hore bez s fotoaparátom v ruke a ja som mal nohu v jej rozkroku,“ zaspomínal si 51-ročný Lundqvist pred časom na slávne fotenie.

Model Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt... Foto: Profimedia
196561209 Model Alex Lundqvist a jeho manželka Keytt Lundqvist na zábere z roku 2014 v New Yorku.

Po ňom nasledovali mnohé ďalšie a z príťažlivého Švéda sa stala jedna z kľúčových mužských tvárí talianskej značky Versace. Následne sa objavil v kampaniach pre Guess či napríklad na spodnú bielizeň značky Hugo Boss a dodnes je považovaný za jedného z TOP 10 najikonickejších mužských modelov všetkých čias – aspoň podľa odborného portálu Models.com.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa VISIONAIRE (@visionaireworld)

Lundqvist sa však aj napriek dennodennému životu v obklopení najkrajších žien sveta relatívne skoro rozhodol usadiť. A zdá sa, že urobil dobre, lebo jeho láska trvá dodnes. Aj na newyorskej premiére ho sprevádzala manželka Keytt. Dvojica sa prvýkrát stretla v roku 2000 v newyorskom Soho, no v tom čase mala kráska s brazílsko-japonskými koreňmi partnera.

Kate Moss Čítajte viac Kate Moss má 50! Poriadne búrlivý život jej kráse neuškodil, takto s ňou šiel čas

„Neskôr sme sa stretli o rok – presne týždeň po tom, čo padli Dvojičky,“ opísala pre portál Precious7.com Keytt Lundqvist. „Neviem, či to bola láska na prvý pohľad, ale rozhodne spravil obrovský dojem. Keď vošiel do miestnosti, všetko ostatné zmizlo. Videla som len jeho,“ uviedla v rozhovore.

Muž, s ktorým neskôr začala vzťah, však podľa nej nebol v súkromí slávnym supermodelom, ale láskavým, dobrým a skromným mužom. A to rozhodlo. Dvojica sa neskôr vzala a spolu majú tri deti. Aj po bezmála 24 rokoch od ich prvého stretnutia a 23 od prvého rande je ich vzťah vraj veľmi pevný a láskyplný.

Pozrite si tiež: Rozhovor so slovenskou topmodelkou Michaelou Kocianovou

Povedali mi good luck, bejby a poslali za robotou. Štart v New Yorku nebol ľahký
Video
Zdroj: TV Pravda
Ebony Riley na prehliadke Saint Laurent...
Kitty Chicha na módnej prehliadke Saint Laurent...
+19Britská supermodelka Kate Moss na módnej...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #modeling #Versace #manželka #Helena Christensen #Alex Lundqvist

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...