Ani vlastná mama by ju nespoznala! Peštová prekvapila obrovskou premenou. Koruna krásy fuč a namiesto nej...

Nie je to tak dávno, čo zavítala do Bratislavy, aby sa zúčastnila na premiérovom kole šou Let's Dance. So svojou klasickou krásou, charizmou a šarmom. Česká topmodelka Daniela Peštová však od toho momentu dokázala poriadne prekvapiť.

20.03.2024 00:00
882A4273 Foto:
Česká topmodelka Daniela Peštová sa tiež prišla pozrieť na šou Let´s Dance.
debata

Zatiaľ čo do Bratislavy dorazila mama troch detí a životná partnerka speváka Pavla Haberu v klasickom glamour looku s jej typickými plavými kaderami, decentne nalíčenou tvárou a v luxusných čiernych šatách, na sociálnych sieťach momentálne prekvapuje absolútne atypickou podobou. A vďačí za ňu, samozrejme, svojej práci.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková.
Štvorica porotcov tretieho kola - zľava: Nela...
+26Speváčka Emma Drobná v kreácii od Fera...

Niekdajšia tvár z obálky Sports Illustrated či prehliadok Victoria's Secret sa stala tvárou jubilejného vydania českého magazínu ELLE. Ten oslavuje 30 rokov a vybral si slávnu Češku ako hviezdu z obálky. Kto by však čakal klasickú Danielu, zostal prekvapený. Peštová sa totiž ako chameleón prevtelila do niekoľkých vyslovene rozmanitých podôb.

Pozornosť upútala najmä kráska s krátkymi vlasmi – známa modelka sa nechala zvečniť s parochňou z kratučkých čiernych vlasov či podobným účesom – akurát s červenkastými odleskami. „Hádajte kto to je… Snažím sa byť trošku iná,“ napísala Peštová k fotografii, na ktorej si upíja zo šálky s kávou a spoznať ju môžete len podľa typického tvaru jej očí a uhrančivého pohľadu.

Topmodelka Daniela Peštová v kreácii Jamamme. Čítajte viac Móda z Varov: Peštová uchvátila, Dara Rolins aj Plodková odhalili štíhly driek. A model najodvážnejší? Má ho na svedomí táto Češka

Na samotnej obálke potom 53-ročná topmodelka predvádza síce svoje vlastné blond kadere (upravené do podoby, ktorá trochu evokuje princeznú Leiu a tak trochu Heidi z hôr) a to všetko v kombinácii s latexovým overalom, v ktorom je poriadne sexy. Nuž, ale toto je azda aj dôvod, prečo stále rodáčka z českých Teplic patrí medzi špičku – schopnosť premeny a odvaha jej rozhodne nechýbajú.

Ako sa vám páči Daniela s krátkymi vlasmi? Zahlasujte v ankete.

Paľo Habera  a Daniela Peštová na archívnom...
Paľo Habera  a Daniela Peštová na archívnom...
+10Daniela Peštová a Paľo Habera v roku 2007.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fotenie #Daniela Peštová #pózovanie #premena #Elle

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...