Triumfálny návrat Celine Dion, pred objektívmi pózovala hore bez aj ako šľahačková bábika. Prehovorila aj o svojej chorobe: Dúfam v zázrak

Väčšiu hviezdu si ani nemohli priať. Francúzskemu módniku sa podarilo pred objektívy dostať jednu z najslávnejších speváčok.

24.04.2024 06:50
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue France (@voguefrance)

Kanadská rodáčka Celine Dion, ktorá v poslednom období zarmútila svet správou, že bojuje so zriedkavou chorobou a musela pre to zrušiť aj sériu koncertov, sa stala hviezdou májového vydania Vogue France. Výsledok je ohurujúci a stretol sa s nadšenými reakciami fanúšikov, ale aj zástupcov módneho sveta.

Celine Dion Čítajte viac Najväčšie prekvapenie Grammy: Celine Dion prišla aj napriek krutej diagnóze na ceremoniál, dojatý dav jej venoval standing ovation

Päťdesiatšesťročná Dion sa postavila pred objektívy ako absolútna profesionálna a v modeloch, ktoré pre ňu vybral štylista Law Roach (rovnaký muž, ktorý má na svedomí štýl herečky Zendaye), absolútne žiari. Na jednom zo záberov je mama troch detí dokonca hore bez, intímne partie si, samozrejme, zakrýva rukou. Na inej fotografii má na sebe zase extravagantné oversizde šaty v ružovej farbe, ktoré pôsobia akoby niekto speváčku obliekol do šľahačkovej polevy alebo cukrovej vaty.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vogue France (@voguefrance)

Niekoľkonásobná držiteľka Grammy si však neužila iba fotenie pred objektívom dámskej fotografky Cass Birdovej, ale tiež poskytla časopisu exkluzívny rozhovor. Neváhala v ňom otvorene hovoriť aj o svojej diagnóze – vzácnom neurologickom ochorené Stiff-Person Syndrome. „Neporazila som chorobu, pretože je stále vo mne a vždy bude. Dúfam, že sa nájde zázrak, spôsob, ako ho vyliečiť vedeckým výskumom, ale zatiaľ sa s tým musím naučiť žiť,“ uviedla pre Vogue France speváčka.

Celine Dion Čítajte viac Najbližší pri nej stoja ako pevná skala: Fešák, ktorý sprevádzal Celine Dionovú na Grammy? Neuveríte, toto je jej prvorodený

Päť dní v týždni absolvuje atletickú, fyzickú a hlasovú terapiu. Musí trénovať prsty na nohách, rozhýbavať kolená, lýtka, ale aj hlas, ktorý je tiež chorobou ovplyvnený. „Na začiatku som sa sama seba pýtala: prečo práve ja? Ako sa to stalo? Čo som urobila? Je to moja chyba? Život nedáva žiadne odpovede. Musíte to jednoducho žiť! Mám túto chorobu z neznámeho dôvodu. Ako to vidím ja, mám dve možnosti. Buď trénujem ako športovec a pracujem super tvrdo, alebo vypnem a je koniec, zostanem doma, budem počúvať svoje pesničky, postavím sa pred zrkadlo a zaspievam si len tam. Rozhodla som sa pracovať celým svojím telom a dušou, od hlavy po päty, s lekárskym tímom. Chcem byť čo najlepšia,“ naznačila tiež Celine Dion, čím potvrdila, že jej ambíciou je vrátiť sa na pódium. My jej želáme, aby sa to naozaj podarilo.

Pozrite si tiež
Porotkyňa Tatiana Drexler.
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
+21Herec a model Adam Bárdy bol členom poroty.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #choroba #móda #Céline Dion #Vogue France

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje.
Nenakupujte veci, ktoré nepotrebujete, odložte si...

+ Nevymýšľajte zbytočné aktivity, potrebujete sa upokojiť, vydržte.
Venujte pozornosť práci viac ako doteraz,...