Najprv Chanel, potom Kim! Televízna Venuša vyvolala ošiaľ na Kube

Najprv Rolling Stones, potom módny dom Chanel a napokon aj Kim Kardashian. Metropola Kuby, mesto Havana, zažíva veľký nápor hviezd a luxusu západného sveta.

06.05.2016 12:18
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna hviezda Kim Kardashian s manželom Kanye Westom a dcérkou North Westovou počas prehliadky hlavného mesta Kuby - Havany.
debata

Po tom, ako sa pred pár dňami prvýkrát oficiálne vypravila z amerického pobrežia na Kubu turistická loď, sa na slávny, no svetom málo poznaný ostrov vybrala aj televízna hviezda. Samozrejme, s celou rodinou.

Hudobník Kanye West bozkáva manželku Kim...
Hudobník Kanye West pomáha nastúpiť do kadilaku...
+6Televízna hviezda Kim Kardashian a jej manžel...

Tridsaťpäťročná Kim po boku manžela Kanye Westa a dcérky North navštívila niekoľko vychýrených miest v Havane – najväčšmi si však asi užívala mediálnu aj verejnú pozornosť, ktorej sa dočkala v uliciach mesta. Práve ním sa totiž Kim prevážala v typickom farebnom kadilaku s otvorenou strechou a okrem fotografov, ktorých v posledných dňoch v Havane pribudlo neúrekom, si ju zvečňovali aj bežní obyvatelia a fanúšikovia.

Hudobník Kanye West bozkáva manželku Kim... Foto: Reuters, STRINGER
Hudobník Kanye West bozkáva manželku Kim Kardashianovú. Hudobník Kanye West bozkáva manželku Kim Kardashianovú.

Kardashianovej pobyt na Kube je ďalšou výnimočnou návštevou v duchu otvárania sa západu a kapitalistickému svetu. Od začiatku roka ostrov navštívil americký prezident Barrack Obama, ale tiež kapela Rolling Stones. Iba tento týždeň, konkrétne v utorok, sa na Kube konala aj prehliadka slávneho francúzskeho domu Chanel, na ktorej nechýbali hviezdy ako Gisele Bundchen, Vanessa Paradis či Tilda Swinton.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #návšteva #Kim Kardashian #Kanye West #Kuba #Havana

+ Oddýchnite si, to vám momentálne prospeje zo všetkého najviac.
Ak sa vám dnes v niečom nedarí nevadí, skúste to...

+ Dnes ťažké jedlá vynechajte, zamerajte sa na ovocie a zeleninu.
Stanovte si svoj cieľ a pokúste sa k nemu aj...