Dlho nevyzerala lepšie! Federerova Slovenka očarila na svadbe roka

Naposledy zaujala na červenom koberci akcie MET Gala. V sobotu počas svadby Pippy Middletonovej bola slovenská rodáčka opäť v centre pozornosti.

22.05.2017 00:00
debata
Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka prichádzajú na svadbu Pippy Middletonovej a Jamesa Matthewsa. Tenista Roger Federer a jeho manželka Mirka prichádzajú na svadbu Pippy Middletonovej a Jamesa Matthewsa.

Reč je o Mirke Federerovej, pôvodne Vavrincovej, ktorá sa narodila v Bojniciach a ktorá je už roky manželkou slávneho tenisového hráča. Dvojica dostala pozvanie na jeden z najsledovanejších obradov roka a v sobotu napoludnie ich objektívy zachytili kráčajúc do kostola svätého Marka v grófstve Berkshire.

Pippa Middleton ajej manžel James Matthews...
Pippa Middleton a jej manžel James Matthews...
+17Vojvodkyňa Catherina mala na starosti detskú...

Samozrejme, hlavnou hviezdou akcie bola nevesta Pippa Middleton, ale kráska so slovenskými génmi vyzerala tiež vynikajúco. Priam by sme mohli tvrdiť, že očarujúco. Mirka Federer si obliekla elegantný šatový kostým s krátkym kabátikom, ktorý mal perleťový nádych. Outfit doplnila lodičkami s metalickým dezénom a celkový dojem vyladili príťažlivé vlny vo vlasoch a bezchybné decentné líčenie.

Medzi hosťami prominentnej svadby sa objavila aj speváčka Donna Air, ale nechýbali ani princ William a princ Harry. Ako sa pôvodne predpokladalo, že Harryho bude sprevádzať priateľka Meghan Markle, nestalo sa tak. Na svadobný obrad zamieril sám a odchádzal z neho s rodinnou priateľkou. Markle sa však k nemu pripojila na večernej recepcii. Dôvodom, prečo chýbala na obrade, je fakt, že podľa tradícií by na náboženské obrady nemali chodiť spoločne nezosobášené dvojice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #svadba #Pippa Middleton #Mirka Federer

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...